about jewll
jewll
products

proyek kita

Perusahaan Jwell duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing industri ekstrusi plastik

  • Adhere to hard work and innovation, focus on customer experience.
Build an intelligent global eco-chain of extrusion equipment.

    Misi Perusahaan

    Patut kerja keras lan inovasi, fokus karo pengalaman pelanggan. Mbangun jaringan ekstrusi eko-global cerdas.

  • Founded in 1997, is a professional manufacturer of plastic extrusion machinery and chemical fiber spinning complete sets of equipment.

    Produk Kita

    Didhisiki ing taun 1997, minangka pabrikan profesional mesin ekstrusi plastik lan serat kimia sing muter peralatan lengkap.

  •  For anyone who is thinking about our company and merchandise, please contact us by sending us emails or contact us quickly.

    Hubungi Kita

    Kanggo sapa waé sing mikir babagan perusahaan lan barang dagangan, hubungi kami kanthi ngirim email utawa ngubungi kanthi cepet.

babagan kita

Jwell Machinery Manufacturing Co., Ltd. didegaké ing taun 1997, minangka pabrikan profesional mesin ekstrusi plastik lan serat kimia sing muter peralatan lengkap. Nduwe 7 basis produksi ing Haining, Zhejiang, Taicang, Changzhou, Liyang, Shanghai, Zhoushan, Zhejiang, Foshan, Thailand, lsp. Jembar wilayah kasebut luwih saka sewu mu. Kantor pusat ing Jiading, Shanghai, perusahaan kasebut duwe luwih saka 3000 karyawan, kalebu luwih saka 480 personel manajemen teknis.

ndeleng liyane