page-banner

Babagan Kita

Jwell Machinery Manufacturing Co., Ltd.

Didhisiki ing taun 1997, minangka pabrikan profesional mesin ekstrusi plastik lan serat kimia sing muter peralatan lengkap.

Nduwe 7 basis produksi ing Haining, Zhejiang, Taicang, Changzhou, Liyang, Shanghai, Zhoushan, Zhejiang, Foshan, Thailand, lsp. Jembar wilayah kasebut luwih saka sewu mu. Kantor pusat ing Jiading, Shanghai, perusahaan kasebut duwe luwih saka 3000 karyawan, kalebu luwih saka 480 personel manajemen teknis. Perusahaan iki duwe tim riset lan pangembangan kualitas tinggi lan tim insinyur debugging listrik, uga basis proses mekanik canggih lan lokakarya majelis standar, produksi tahunan luwih saka 3000 set lini produksi ekstrusi plastik bermutu tinggi lan lengkap liyane set peralatan. Mitra perusahaan duwe Jin Wei teknologi cerdas co., Ltd. zhejiang mesin Jin Wei (haining) co., ltd. zhejiang Jin Wei pipa manufaktur peralatan co., ltd. Shanghai Jin Wei manufaktur mesin ekstrusi co., Ltd. Manufaktur peralatan pipa pipa Shanghai Jin Wei., Ltd. Shanghai Jin Wei sheet plate manufaktur peralatan film co., Ltd. Shanghai nalika manufaktur mesin serat kimia JVC Jin Wei co., Ltd. Pabrikan mesin Shanghai., Ltd. zhoushan Jin Wei sekrup manufaktur co., ltd. suzhou Jin Wei peralatan kimia co., ltd. suzhou Jin Wei teknologi suwung co., ltd. suzhou Jin Wei teknologi teknik serat kimia co., ltd. suzhou Jin Wei mesin manufaktur co., ltd. mesin presisi suzhou jewell co., ltd. Perusahaan, suzhou Jin Wei sheet plate film cerdas peralatan co., Ltd. liyang Jin Wei mesin co., ltd. Changzhou Jin Wei mesin co., ltd. Changzhou Jin Wei manufaktur mesin ekstrusi co., ltd. Changzhou Jin Wei pipa manufaktur peralatan co., ltd. Changzhou Jin Wei teknologi pipa co., ltd. Changzhou Jin Wei peralatan kimia co., ltd. Changzhou Jin Wei papan manufaktur peralatan co., ltd. Changzhou Jin Wei plate membrane technology co., ltd. Changzhou teknologi awan lingkungan perlindungan amba co., ltd. Changzhou Jin Wei peralatan kimia cerdas co., ltd. dongguan nalika pabrik manufaktur mesin JVC., ltd foshan's cerdas peralatan co., ltd. 26 perusahaan profesional lan sangang lokakarya Pangolahan emas gedhe lan lokakarya nitriding perawatan panas. Luwih saka 10 wong kalebu perusahaan teknologi tinggi.

Misi Wong Jwell: ADHERE TO THE STRUGGLE lan inovasi, fokus ing pengalaman pelanggan, kanggo nggawe jaringan peralatan ekstrusi eko-ekstrusi global sing cerdas.

Perusahaan iki ngenalake saka Korea, Jepang lan negara liyane luwih saka 1000 set pusat pemrosesan multi-stasiun kelas pertama internasional lan mesin bubut CNC, mesin penggilingan CNC lan akeh peralatan pangolahan presisi tinggi sing maju. Pisanan liwat sertifikasi CE, IS09001: 2015 Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu, tundhuk implementasine manajemen mutu "Zero Defects" kanthi lengkap, kanggo nguatake pengadaan lan pasokan, Teknologi Produksi, inspeksi kualitas, penjualan produk, pengaturan dana, layanan purna jual lan tautan kontrol kualitas sing efisien liyane.

Perusahaan Jwell duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing industri ekstrusi plastik. Pangerten jero babagan teknologi ekstrusi plastik lan kemampuan logam sing apik banget bisa dibedakake babagan kualitas. Pengalaman jangka panjang ing debugging produksi, penguasaan teknologi ekstrusi anyar, lan implementasi lengkap sistem manajemen mutu ISO 9001: 2015 lan CE ing saben aspek manajemen produksi, kanthi ekspansi lingkup bisnis sing terus-terusan, kita wis nyiyapake Shanghai Jwell Perusahaan Layanan Instalasi kanggo ngawasi lan ngatur kualitas lan Adjuster produk, memenuhi syarat sing ketat kanggo para pelanggan, lan nggawe sampeyan dadi mitra sing bisa dipercaya.

jwell "lan" Golden Conch "minangka merek terkenal ing industri mesin plastik ing Tiongkok. Kanthi teknologi sing unggul lan kualitas apik, perusahaan iki entuk pangenalan dhuwur saka departemen berwibawa lan pasar. Iki wis mandhiri ngembangake sawetara inti kunci teknologi lan entuk luwih saka 30 paten nasional, pirang-pirang produk wis dianugerahi departemen negara sing relevan: Produk Utama Negara, Perusahaan teknologi tinggi, produk kunci utama Shanghai. Mangkono nggawe posisi utama perusahaan ing bidang ekstrusi pangsa pasar kasebut ora mung ing antarane negara paling dhuwur, uga diekspor menyang Mesir, Rusia, Polandia, India, Turki, Brasil, Peru, Iran, Romania lan luwih saka 120 negara lan wilayah. Dening Customer Trust lan muji. Wiwit 2008, perusahaan kasebut wis ngirim perwakilan komersial menyang Amerika Utara, India, Turki, Vietnam, Thailand lan negara liya kanggo ngembangake pasar jaban rangkah. Perusahaan Jwell bakal tetep menehi kepentingan f pelanggan luwih dhisik, amarga kita yakin manawa: sukses pelanggan, yaiku masa depan kita. "kerja keras lan inovasi" minangka semangat perusahaan Jwell, "kualitas apik, sampurna dadi siji" yaiku kebijakan mutu perusahaan Jwell, minangka arah kabeh upaya staf, "jujur ​​karo wong liya" minangka konsep inti saka " rajutan Emas umur setaun ". Kita terus ngupayakake kualitas produk sing sampurna kanthi semangat ngladeni para pelanggan kanthi semangat, njamin produk sing bisa dipercaya, gampang lan gampang digunakake kanthi teknologi anyar lan teknologi anyar, Inovasi terus-terusan, lan nyuda biaya manajemen kanthi cepet, njupuk dalan spesialisasi, perusahaan sing berorientasi layanan.

logo

Manajer penjualan: Michael Chen

E-mail: infdd@jwell.cn