page-banner

produk

Papan / Lembar / Film Line

  • PET sheet extrusion line

    Baris ekstrusi lembar PET

    JWELL nggawe garis ekstrusi sekrup kembar paralel kanggo sheet PET, garis iki dilengkapi sistem degassing, lan ora perlu unit pangatusan lan kristalisasi.

  • Face mask fabric meltblow machine

    Mesin leleh masker rai masker

    Kain Non-tenunan PP Meltblown umume digawe saka polipropilena, lan diameter serat bisa nganti 1 ~ 5 mikron. Ana akeh kekosongan, struktur alus, lan kemampuan anti-kerut sing apik. 

  • Geomembrane line
  • ACP panel extrusion line

    Baris ekstrusi panel ACP

    Detil Produk: 1. ekstrusi sekrup ekstrusi ACP panel ekstrusi 2. Ekstrusi panel kembar ACP ekstrusi panel ACP 3. Ekstrusi sekrup kembar paralel Aplikasi panel ACP: Panel komposit plastik Aluminium sing disebut ACP kanthi ringkes, digawe karo aluminium foil lan polietilen, nggunakake lapisan thermo teknologi kanggo ngasilake bahan konstruksi anyar iki. Wis digunakake kanggo tembok konstruksi, dekorasi lawang njaba uga pariwara lan dekorasi lawang njero. Nggabungke proses tradisional ...
  • ABS HIPS GPPS PMMA plate extrusion line

    Baris ekstrusi piring ABS HIPS GPPS PMMA

    Detail Produk: Papan ware saniter komposit ABS / PMMA: nggunakake cetakan komposit ekstrusi PMMA-ABS, ora mung njaga kaku lan permukaan kayu akrilik, nanging uga njupuk keuntungan saka resistensi pengaruh papan ABS. Iki wis apik, suhu dhuwur, suhu kurang, lan produk kamar mandhi kayata bathtub, kamar mandhi, kamar uap, lan wastafel. Baris produksi papan kulkas ABS, HIPS / GPPS: dipérang dadi papan ABS, fluorin ABS ...
  • PC sheet extrusion line

    Baris ekstrusi lembar PC

    Detil Produk: 1. PC Hollow Sheet / U-shaped / U Locked Sheet Extrusion Line Konstruksi sunroof ing bangunan, aula, pusat perbelanjaan, stadion, papan hiburan umum lan fasilitas umum. Tameng udan stasiun bis, garasi, pergola, koridor. Tameng transparan kanggo pasukan keamanan ing bandara sekolah nursery, pabrik. 2. PC garis ekstrusi lembaran padat lan bergelombang Taman, papan rekreasi, dekorasi lan paviliun koridor; Ornamen internal lan eksternal ing ...
  • PVC foam board extrusion line