page-banner

produk

Mesin majemuk

katrangan cekak:

Output gedhe kanthi mesin ekstrusi isi dhuwur wis ana pirang-pirang taun tanpa kemajuan teknologi.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin kompilasi pengisi dhuwur

Output gedhe kanthi mesin ekstrusi isi dhuwur wis ana pirang-pirang taun tanpa kemajuan teknologi. Nanging Mesin JWELL nandur modhal R&D lan nggawe klompok 3 wong khusus kanggo perbaikan mesin, implementasi. Ing taun pungkasan, kita nyedhiyakake meh sepuluh baris menyang pelanggan Vietnam kalebu garis model-77 kanthi kapasitas output 2500kg / jam. Pelanggan wareg kanthi mlaku kanthi stabil.

Compounding machine2
Compounding machine3
Compounding machine4
Compounding machine5
Compounding machine6

Garis pelet flake botol PET

Extruder paralel sekrup kembar kanggo PET kanthi efek degas. Yen dilengkapi sistem vakum, kita bisa nyadari kristalisasi gratis lan pangatusan gratis, dibandhingake karo extruder sekrup tunggal tradisional. Konsumsi nyuda 40%.

Compounding machine8
Compounding machine9
Compounding machine10
Compounding machine11

Baris pelet Master-batch

Seri master-batch fungsional terus dadi sing utama, Produk saiki kalebu macem-macem jinis masterbatch Fungsional, masterbatch Ireng, masterbatch putih lan masterbatch warna, lsp. Produk kanthi teknis wis diwasa, sifat stabil lan andal, ditampa kanthi apik dening pelanggan!

Compounding machine12

Model

Kapasitas

Aplikasi khas

CJWH-52

100 - 400kg / jam

Masterbatch

CJWH-65

200 - 800kg / jam

Masterbatch

CJWH-75

500- 1500kg / jam

Masterbatch

Compounding machine13
Compounding machine14

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita