page-banner

Kontak

RENCANA KONTAK

Yen penting, welcome kanggo kontak karo kita liwat kaca web utawa konsultasi telpon, kita bakal seneng ngladeni sampeyan. 

Alamat: No.18 Jalan Dong'an, Zona Industri Chengxiang, Taicang, Kota Suzhou, China

E-mail: infdd@jwell.cn

Telpon / Whatsapp: +86 158 0622 6208

HUBUNGI KAMI

CHINA JWELL MACHINERY CO., LTD

Aja ragu-ragu takon apa-apa. Email kanthi langsung infdd@jwell.cn utawa nelpon kita ing +86 158 0622 6208.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita