page-banner

warta

BKWELL JWELL DWELL

Upacara Pembukaan Kantor Luar Negeri BKWELL JWELL DWELL ing Thailand

Kanca-kanca asosiasi industri ing Tiongkok lan Thailand melu pambukaan upacara Serat Kantor Luar Negeri BKWELL JWELL DWELL.

Pimpinan Asosiasi Plastik China ujar ing pesen selamat yen Jwell minangka unit wakil presiden Asosiasi Industri Mesin Plastik China lan pimpinan industri industri mesin ekstrusi Tiongkok suwene wolung taun. Jwell minangka promotor aktif lan pimpinan profil profil plastik, pipa lan sheet. Kanthi pangembangan ekonomi China, kita cenderung dadi pabrikan kanggo pangripta. Muga-muga pendirian kantor Thailand bakal menehi dhukungan lan pitulung kanggo luwih akeh perusahaan ing industri plastik Tionghoa ing jaban rangkah.

Mr.HEHaichao, ketua Perusahaan Jwell, matur nuwun marang para tamu, kanca lan kabeh pihak sing melu upacara pembukaan kantor. Wong Jwell ngrasakake kabecikan saka Thailand. Kita bakal janji yen bakal nyoba sing paling apik kanggo ngladeni para pelanggan ing Thailand lan Asia Tenggara.


Wiwit taun 2004, JWELL adol sekrup lan extruder ing Thailand. Ing mbesuk, Kantor Thailand bakal terus ngasilake nilai kanggo para pelanggan kanthi produk sing luwih apik lan layanan sing luwih trep liwat inovasi teknologi, layanan, lan manajemen.


Ing pameran InterPlas Thailand ing taun 2019 iki, kita duwe extruder, crusher, mesin cetakan, lan liya-liyane.

BKWELL nuduhake mesin cetakan jotosan otomatis ing kios kanthi teknologi canggih sing bisa digunakake ing kemasan, kebutuhan saben dinane, industri medis lan industri liyane.

BKWELL JWELL DWELL 公司 泰国 办事处

址 Alamat :

ที่ อยู่: 89/11, เอ็น เตอร์ ไพรส์ พาร์ ค, บบงงาา,, กรุงเทพ ๆ, เมือง ไทย.

89/11 , Enterprise Park , Bangna , Bangkok

箱 E-mail:

salfs@jwell.cn ; infff@jwell.cn ; saldat@jwell.cn

风雨 兼程 廿二 载 ● 不忘 初 心 渡 百年

Taun-taun sing ora umum, Jwell wis nyiyapake kantor ing Thailand, Turki, India, Vietnam, Bangladesh, Rusia, Amerika Utara lan negara liyane. Kita bisa nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.


Wektu kiriman: Apr-11-2021