page-banner

warta

Jalur Ekstrusi Tubulus Mobil khusus khusus CHINAPLAS2019 Apik banget

1.jpg

2.jpg

Garis ekstrusi tubulus mobil khusus


Ing taun-taun pungkasan, kanthi bobot entheng mobil, persyaratan ngirit energi lan perlindungan lingkungan, luwih akeh bahan pipa plastik sing bisa didaur ulang wis ditrapake ing bidang otomotif. Garis produksi sing diproduksi dhewe saka alat pipa jzhou Changzhou co.ltd digunakake kanggo pipa mobil , trakea lan produk liyane. Tong sekrup kanthi struktur pendukung sing beda-beda bisa nyukupi kebutuhan tabung utawa batang ekstrusi kecepatan tinggi sing bahan baku yaiku PE, PP, PA, FPVC, PU, ​​PLA lan ABS, lsp.

Kacepetan momotan maksimal 35m / menit, kisaran metadeter produk : ID3-ID20mm , Kacepetan garis: 60 m-80m / menit min

Nduweni ciri kecepatan lini produksi sing cepet, presisi tinggi, operasi gampang lan perawatan sing gampang. Nyilikake sampah produksi, nyuda biaya operasi lan nyuda pendhudhukan minangka jalur produksi multi-fungsi pisanan kanggo para pelanggan.

1.jpg


Pipa mobil nilon bakal ditampilake ing pameran Chinaplas2019. kita kerja sama karo pabrikan kelas internasional internasional ing babagan peralatan. Kayane nganggo pompa metering MAAG Swiss, kothak gir FALK Amerika, Jerman FLENDERreducer, Italia PHASE motor sinkron permanen magnet, Jerman piranti pangukuran onlinethickness INOEX, piranti pangukuran diameter ZUMBACH Swiss, Italia DEGAfeeding lan sistem pangatusan, lsp .. Wis luwih maju ing kontrol kacepetan garis lan stabilitas sakabèhé. Iki ora mung nggambarake kapabilitas integrasi teknologi perusahaan Jwell kanthi sakabehe, nanging uga nambah semangat perusahaan, yaiku nggayuh kasampurnan, inovasi unggulan lan inovasi.

Sugeng rawuh ing pameran!


Komposisi lini produksi

1.Sistem pangatusan panganan otomatis

Tindakan pangatusan piranti ditindakake kanthi penguapan kelembapan. Kanggo nguap banyu, prelu dipasang udhara panas menyang pelet sing bakal dikeringake, sing beda karo panggunaan jinis hopper sing beda ing pengering tradisional. Sistem bisa digunakake kanthi otomatis miturut program runtime sing disetel dening wektu ing panel kontrol. Kanggo miwiti sistem, cukup nyetel tombol khusus ing termostat digital; ngawasi suhu sistem lan ngoperasikake relay solid state liwat thermocouple Tektronix. Nalika suhu sistem tekan suhu sing ditemtokake, resistensi pemanas bakal mandheg; nalika suhu luwih murah tinimbang suhu sing dibutuhake, resistensi wiwit bisa digunakake maneh. Hawa panas sing digawe peralatan mlebu hopper liwat selang lan mlebu wadhah sing isi pelet.

2.jpg

2.Sistem ngukur pakan



SAVEOMAT pelet siji komponen lan bubuk bubuk bisa dipasang langsung ing ndhuwur bukaan feed extruder.

Miturut loop kontrol, terminal SAVEOMAT bisa ngontrol kacepetan sekrup, kacepetan traksi, utawa kalorone. Kanthi ngukur tingkat pakan kanthi akurat lan ngontrol bobot pari kanthi akurat, konsumsi bahan baku dikurangi, proses produksi distabilake, lan ilang bahan baku dikurangi!

3.jpg

3.JWS65 / 30 extruder sekrup tunggal

Mesin utama nggunakake sistem kontrol B&R, motor servo PHASE lan girboks FLENDER. Nggabungke teknologi lan pengalaman industri ekstrusi sajrone pirang-pirang taun, perusahaan kasebut nyedhiyakake kontrol presisi lan sistem ekstrusi hemat energi lan efisien kanggo para pelanggan.4.jpg


4.Cetakan

Bahan awak cetakan digawe saka 40Cr, cetakan dilapisi krom, lan desain cetakan unik diadopsi kanggo nggawe bahan plastik kanthi merata, debit stabil, rasio regangan dirancang miturut pengalaman, lan dhuwur -Lengan ukuran cepet sing dirancang dening perusahaan bisa digunakake. Entuk kecepetan dhuwur, panen dhuwur, tabung rampung wis tekan level kelas kapisan ing babagan kekandelan tembok, tampilan lan out-of-roundness.


5.Tangki vakum

Kothak vakum nggunakake desain vakum sing ringkih, sing gampang ngontrol puteran pipa. Desain umume nggunakake desain lapisan pindho supaya banyu ora tiba ing lemah lan njaga situs tetep resik lan rapi. Vakum kasebut nggunakake vakum frekuensi variabel lan hemat energi. Awak kothak nggunakake tutup kothak kaca tempered, sing rupane apik lan apik. Ngamati kahanan internal, desain umume pipa sakabehe angel lan apik. Dering angin dipasang ing outlet mburi mburi kanggo nyebul tetesan banyu saka kothak vakum.

5.jpg


6.Mesin doyo tarik lan nglereni


Mesin daya tarik nggunakake motor servis Huichuan + kothak gir planet kanggo ngontrol kacepetan, daya tarik stabil, lan lengen traksi diangkat kanthi pneumatik lan dioperasikake kanthi gampang;

Mesin pemotong mesin pemotong nganggo motor servo, pemotongan dawa pipa yaiku ± 1mm, piso mabur dipotong, lan ana banyu adhem ing sisih ngisor kothak piso kanggo adhem agul-agul, sing bisa nglereni luwih saka 6000 kaping saben dina .

7.Conveyor

Sabuk conveyor iki nggabungake prosedur operasi B&R kanthi kapabilitas skrining lan produk sing ora nduweni kualifikasi kanggo masing-masing layar lan dikumpulake.

8.Pangukuran kekandelan ultrasonik


Fitur:

Nyedhiyakake data produksi (kekandelan tembok, diameter, eksentrik, ovality)

Kontrol kekandelan tembok, titik tipis, bobot beras, volume ekstrusi

Priksa manawa proses produksi ditindakake kanthi kekandelan tembok sing stabil lan keselarasan pusat

Ngirit 5% utawa luwih bahan baku kanggo mbantu nguripake mesin lan nyetel eksentrik pipa kasebut

Menehi bantuan staf operasi

Nyedhiyakake data produksi menyang pelanggan

Pemeriksaan maksimal 7 lapis, kekandelan tembok minimal 0,02 mm

Aksesoris opsional: Versi gabungan


Tel : 18851217288



Wektu kiriman: Apr-11-2021