page-banner

warta

Peralatan – JWZ-BM30F / 160F / 230F Mesin Blow Mendingan Blow

1.jpg

2.jpg

JWZ-BM30F / 160F / 230F Mesin Blow Mendingan Blow

Lingkungan perikanan danau sing apik dikombinasikake karo teknologi budaya iwak kandhang sing ngasilake akeh, wis ngowahi mode nelayan sederhana tradisional, ngasilake produk akuatik berkualitas tinggi, nggawe daya saing pasar sing efisien, lan ningkatake pangembangan budaya iwak kandhang Lake. Ana macem-macem cara kanggo akuakultur plastik lepas pantai. Platform ngambang sing digawe dening pelampung lan bagean jero banyu sing dijupuk jala nelayan minangka pilihan saka umume wong saiki. Pelanggan bisa milih ukuran kolam iwak dhewe-dhewe, sing trep banget. Instalasi lan transportasi pelampung Xinyi gampang, lan bisa diurai dadi siji spesifikasi. Kombinasi instalasi fleksibel lan bisa diganti miturut kahanan banyu ing situs instalasi. Amarga kahanan sing jengkel saka ukuran gedhe lan aliran cepet ing wilayah banyu, interception kanthi tahapan bisa ditindakake, sing bisa nyuda rasa nyusahake proses instalasi kanthi efektif, lan uga bisa ngatasi pengaruh intensitas dhuwur sing diasilake dening aliran dekomposisi. kanthi luwih efektif lan luwih apik kanggo entuk asil sing luwih apik. Biaya instalasi lan biaya perawatan sawise kurang Sawise dipasang, sampeyan ora perlu njaga lan ngopeni kanthi cepet, sing ngirit biaya pangopènan gedhe ing wektu mengko lan ngirit biaya manungsa luwih larang. Anti-korosi, anti-pembekuan, anti-oksidasi, bahan anti garis ungu, ora kena banyu segara, bahan kimia, bahan kimia, noda minyak lan erosi organisme akuatik; ora ana polusi, ora ana kerusakan lingkungan. Produk kasebut duwe umur layanan luwih saka 15 taun. Kajaba nggunakake gaya alam sing kuwat lan gaweyane manungsa, ora prelu nggunakake biaya pangopènan lan biaya perawatan. Gampang dirakit, trep lan fleksibel. Struktur bunder lan setengah bunder bisa nggawa kabeh jinis lapisan pipa. Iki bisa ngirit biaya perawatan lan ndandani sing akeh.

6.jpg


Jalur produksi duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki:

1. Cocog kanggo produksi macem-macem spesifikasi float cilik lan float akuakultur gedhe;

2. Ngadopsi sistem ekstrusi output dhuwur lan panyimpenan mati;

3.Adopsi sistem layanan hemat energi.


7.jpg

Tel :1360190798913773009188



Wektu kiriman: Apr-11-2021