page-banner

warta

[Wawancara] Pencegahan epidemi Jwell lan produksi sadurunge Kamangka extruder non-woven Meltblown kurang

COVID-19 lagi rame. Kepiye pabrik peralatan karet lan plastik bisa nyukupi kebutuhan pencegahan lan kontrol epidemi kanggo njamin kebutuhan pasokan? Pak Wang Liang, manajer umum Shanghai Jwell Extrusion Machinery Co., Ltd. nampa kunjungan tema "CPRJ" /AdsaleCPRJ.com babagan topik pencegahan epidemi lan ngenalake kepiye perusahaan bisa ngerti Kontrol pencegahan epidemi, lan kerja karo kabeh wong kanggo nglawan epidemi kasebut; nangkep produksi ing tangan siji, njamin pasokan pasar, lan memenuhi kebutuhan pelanggan.

14.jpg

Mr.Wangliang - Manajer Umum Shanghai Jwell Extrusion Machinary Co., Ltd.

 

Dhukungan teknis online 24 jam

 

Mr.Wang ujar manawa kanggo nyuda kekurangan bahan pencegahan epidemi, bisa uga akeh pelanggan Mesin Jwell ing industri karet lan plastik nyerah preinan CNY lan kerja lembur supaya bahan pencegahan epidemi tekan garis ngarep pencegahan epidemi luwih cepet.

Mesin Jwell, minangka panyedhiya peralatan, uga aktif kerja sama karo produksi lan pasokan bahan anti-epidemi. "Ing wulan Januari 2020, nalika ngerti manawa akeh pelanggan kerja lembur kanggo macem-macem jinis bahan bangunan plastik anyar (koil anti banyu, pipa teknik kota, bahan bangunan perlindungan lingkungan terpadu) kanggo pambangunan rumah sakit Leishenshan lan Huoshenshan, kita langsung mutusake nyerah CNY. Sajrone preinan, pindhah kanthi cepet, mobilisasi prajurit elit, insinyur pangopènan peralatan, lan sediakake sesambungan ing situs karo pelanggan liwat pandhuan terminal jarak jauh kanggo nyedhiyakake produksi startup sing stabil kanggo pangguna perusahaan lan nyedhiyakake layanan dhukungan teknis 24 jam. “Pak Wang ujar.

13.jpg

12.jpg

11.jpg

10.jpg

9.jpg

8.jpg

Solusi Umum Mesin Jwell saka Pabrik Cerdas

Bali nyambut gawe sadurunge Pasokan ekstrusi kain / film sing ora dirajut

Kanthi perkembangan epidemi sing cepet, pasokan bahan anti-epidemi kayata topeng, sandhangan protèktif, lan kain sing ora ditenun kanggo produksi topeng dadi penting. Kanggo mesthekake kapasitas produksi bahan baku topeng lan bahan baku sandhangan pelindung, Jwell kanthi cepet ngatur karyawan kanthi pengawasan kabeh pihak, lan kanthi premis nindakake pencegahan lan kontrol epidemi dhewe, entuk idin kanggo nerusake kerja tanggal 4 Februari .

Mesin Jwell aktif nyedhiyakake dhukungan mesin ekstrusi profesional lan peralatan kanggo industri proteksi: extruder non-woven / extruder non-woven meltblown PP / TPU / EVA / TPE.

7.jpg

6.jpg

Diagram skematik kain tanpa tenunan SMS.

5.jpg

Mr.Wang marang wartawan yen saiki, permintaan pasar kanggo bahan sanitasi lan anti-epidemi panas banget, lan sawetara produk populer isih kurang. Sawise perusahaan nerusake kerja, ana luwih akeh pesanan lan banget populer ing pasar.

 

Mesin ekstrusi kain non-anyaman / PP Non-woven / PP Meltblown

Jwell duwe pengalaman akeh ing industri bahan medis. Antarane, nonwoven meltblown polipropilena, sing dadi bahan penting kanggo nyegah lan ngontrol epidemi, nggunakake bahan baku polipropilena khusus lan nambah aditif bahan medis tilas , Bahan medis digawe saka bahan khusus sing diproduksi dening proses ekstrusi sekrup kembar paralel Jwell nggunakake teknologi proses unik. Materi khusus iki nduweni karakteristik fluiditas stabil, distribusi bobot molekul sempit, lan kinerja puteran sing apik banget. Iki digunakake kanggo ngasilake bahan sing ora ditenun meltblown lan bisa digunakake ing proteksi medis, bahan sanitasi, bahan filter lan lapangan liyane.

 

4.jpg

Solusi iki nyedhiyakake solusi lengkap kanggo akeh produsen profesional ing China lan luar negeri. Jwell koordinasi rantai pasokan lan siyap nyedhiyakake lini produksi luwih akeh kanggo perusahaan domestik kanggo nyumbang luwih akeh kanggo pencegahan epidemi.

3.jpg

Garis ekstrusi film TPU / EVA / TPE

Film TPU adhedhasar pelet TPU lan digawe dadi film liwat proses casting. Jwell nduwe pengalaman produksi akeh pabrikan TPU poliuretan. Liwat optimalisasi lan inovasi, nggunakake siji utawa luwih extruder sekrup tunggal kanggo coextrusion. Saben extruder dipérang dadi 8 zona kontrol suhu kanggo kontrol suhu sing tepat lan output maksimum Bisa nganti 600KG / H, lan bisa digunakake ing mode distribusi siji-lapisan, A / B / A utawa A / B. Film TPU nduweni ciri khas sing apik kayata perlindungan lingkungan, ora beracun, anti-jamur, anti bakteri, tahan aus lan anti korosi, lan kompatibel karo bio. Digunakake kanthi akeh ing sandhangan isolasi medis, topi pelindung lan produk isolasi medis liyane saka bahan kesehatan lan pencegahan epidemi, sandhangan, dolanan tiup, peralatan olahraga, peralatan medis, peralatan fitness, lsp.

2.jpg

Adhedhasar syarat digitalisasi pabrik lan manajemen cerdas, seri model iki nyedhiyakake fungsi kayata kontrol otomatis, akuisisi data, panyimpenan data, analisis data, manajemen produksi, pemantauan sinkronis jarak jauh global, lsp., Kanggo mujudake kabeh produksi ekstrusi garis utawa manajemen pabrik extruder lan Digitalisasi lan visualisasi proses. Banget larang regane.

1.jpg

PakWang ujar manawa saiki, akeh staf ing rapat lokakarya lan mesin wis teka. Amarga pencegahan perusahaan lan kerja kontrol ing papan kasebut, sanajan epidemi kasebut nyebabake alangan produksi massal, isih bisa njamin produksi normal lan operasi pabrik kasebut. Peralatan batch pertama ing taun Tikus dimuat lan dikirim menyang Jerman saiki.

"Keyakinan kaya iki wis dadi konsensus Jwellist." Anggere kita berjuang kanthi tliti lan nggatekake keamanan lan efisiensi, urutan sing ditindakake mesthi bakal dikirim nalika dipencet. "Perusahaan Jwell koordinasi rantai pasokan lan nyiapake nyedhiyakake lini produksi kanggo perusahaan domestik lan manca negara kanggo menehi kontribusi kanggo pencegahan epidemi lan pencegahan epidemi.


Wektu kiriman: Apr-11-2021