page-banner

warta

Mesin Jwell ngrayakake Festival Lentera karo sampeyan HAPPY LANTERN FESTIVAL ing 2019!

 

SELAMAT LANEST FESTIVAL

2019

Taun teka karo wong-wong sing diarep-arep banget, lan ditinggal kanthi berkah reuni kanthi sepi. Ora suwe, festival penting sing pertama diwiwiti sawise taun, festival tradisional Tionghoa - - Festival Lantera. Jwell pengin sampeyan seneng Festival Lantera!

Ing pahargyan dina iki, tanpa reuni kulawarga lan diiringi, tanpa katresnan lan sejatine padha anget, kenapa ora seneng? Nalika kulawarga seneng ngrasakake pangsit sing enak lan enak, ora mung lambe lan untu tetep manis, nanging swasana uga apik! Muga-muga bisa urip kanthi mbesuk.

Nyawang, rembulan padhang ana ing langit, lan akeh lintang, swarga lan bumi padha murup. Sanajan saben lintang cilik, paling apik kanggo menehi padhang dhewe, bisa madhangi kabeh jagad. Isn Apa padha kaya kita? Anggere kita terus berjuang, aku yakin dina sesuk bakal luwih cerah.

Minangka taun kualitas perusahaan Jwell ing taun 2019, perusahaan bakal nambah kualitas produk kanthi lengkap, ningkatake kesadaran merek, nyaring lan nguatake produk, entuk kesempurnaan pengalaman panganggo, lan nyedhiyakake layanan sing apik kanggo para pelanggan sing berkualitas.

Ing dalan perjuangan, yen ora ana sing ngapusi sampeyan, mula sampeyan kudu bungah dhewe. Yen sampeyan kerja keras, nglakoni, sampeyan bakal bisa ndeleng cahya subuh kaping pisanan. Kaya nalika mlaku liwat festival lantern sing apik iki, sampeyan bakal nggawa sunar esuk sing padhang. Amarga sampeyan yakin kaendahan, sampeyan bakal ketemu kaendahan. Ayo padha nggawa ati sing seneng lan aktif, matur nuwun lan sabar nalika ngimpi anyar!

Ing reuni kasebut ing momen sing apik ing Festival Lantera, ndedonga supaya kabeh wong bisa marem ing dalan urip: preinan sing bahagia, kabeh kekarepan, reuni sing apik, begja lan bahagia!

LANORT

Festival

Dina iki acara gedhe banget

Kita ora ngerti apa kabeh wong kebak amplop abang lan berkah

Ok, aku ngerti sampeyan durung cukup ing kana

Dadi perusahaan Jwell nyiyapake khusus kanggo sampeyan

"Hadiah"

Aku mung pengin takon apa sejatine katresnan!

Dhaptar hadiah

Metode partisipasi

Pindai kode QR kanggo wektu sing suwe kanggo ngenali, banjur wangsuli "Mesin Jwell"

Ketik kaca kegiatan kanggo ninggalake pesen, nerusake lan nglumpukake pujian,

Nomer pujian minangka dhasar penghargaan.

Cara entuk hadiah: Kirim informasi pribadi ing kaca ngarep

(isi informasi: Jeneng + alamat + jeneng + WeChat)

Kita bakal ngatur distribusi hadiah.

(Kagiyatan iki bener lan efektif)

Tenggat wektu

22 Februari 2019 00 diterbitake00

Yen sampeyan menang hadiah, informasi sing menang bakal diumumake tanggal 22 Februari

Hadiah bakal dianugerahi sajrone 7 dina kerja sawise tanggal pungkasan

 

 


Wektu kiriman: Apr-11-2021