page-banner

warta

Mesin Jwell mbantu mbangun Peternakan Laut sing ijo!

Budaya luar negeri tradisional biasane nggunakake kandhang jaring kayu, rakit mancing kayu lan busa plastik. Iki bakal nyebabake polusi serius ing wilayah segara sadurunge lan sawise produksi lan budidaya, lan uga lemah kanggo nolak gelombang angin lan nolak risiko. Saiki, sawetara solusi proyek sing disedhiyakake dening Jwell Machinary kalebu ekstrusi ekstrusi ekstrusi pedal Plastik Fishing Raft, mesin cithakan blow bucket ngambang laut lan garis ekstrusi pipa laut, sing dadi tren akuakultur kelautan mbesuk. Produk iki duwe macem-macem kaluwihan, kayata perlindungan lingkungan ijo, daur ulang, resistensi topan, anti-penuaan, sinar anti-ultraviolet lan sapanunggalane. Iki ngalangi lingkungan ekologis segara supaya ora rusak. Wis dipromosekake ing luar negeri. Wilayah akuakultur pesisir domestik saya suwe saya populer.


Umume digunakake ing segara, uga bisa digunakake ing kali, tlaga lan kolam




Pitepangan produk

Produk, teknologi lan peralatan anyar sing dikembangake dening mesin Jwell: Garis ekstrusi pedal jajaran plastik, laras ngambang laut, mesin pembentuk cetakan berongga lan jalur produksi pipa Laut, produk kasebut umume digunakake ing akuakultur kelautan lan lapangan liyane. Bisa nglawan angin lan ombak sing kenceng. Iki uga awet, didaur ulang lan ramah lingkungan.


Garis ekstrusi pedal laut plastik

Pedal laut umume digawe saka poliethelin kerapatan tinggi (HDPE, isi 95%). Diprodhuksi kanthi proses ekstrusi, bisa dihubungake, didandani, dikombinasikake lan dipasang ing macem-macem bentuk miturut kabutuhan nyata utawa desain rekayasa kanthi bantuan aksesoris logam utawa plastik liyane, produk sing ngambang ing permukaan banyu kanggo digunakake ing antarane lahan lan banyu ing papan kayata dermaga, ponton, platform lsp.

Pedal laut minangka jinis produk perlindungan lingkungan sing anyar. Ing proses produksi, agen anti-statis sing cocog, agen antioksidan lan anti-uv lan bahan tambahan liyane ditambahake, Formal siji-wektu integral, seamless, ora ana rembesan. Iki tundhuk karo ASTM saka materi asosiasi Amerika lan tes Amerika, CE Uni Eropa lan GB9687-1988 China. Nduweni ciri anti-oksidasi, anti korosi, bebas saka erosi banyu laut lan polusi, lan ora ngrusak lingkungan ekologis. Kabeh produk sapisan dibentuk, rapi, lan produk iki cocok kanggo panggunaan normal ing sangisore suryo srengenge, banyu rendhem cahya (laut) lan lingkungan alam liyane.

Umur layanan kanggo produk kasebut suwene 15 taun. Sajrone operasi proyek kasebut, ora ana biaya lan perawatan nol. Regane cukup. Ing jangka panjang, ngirit akeh dhuwit lan wektu kanggo pangopènan, pangopènan, penggantian, lan perbaikan. Kajaba iku, pedal Laut uga nduweni ciri khas perakitan sing sederhana, modeling cepet, fleksibel lan macem-macem, lsp. Panggunaan struktur modular kanthi sakabehe bisa nyukupi kabutuhan macem-macem lanskap. Bisa ngganti modeling platform kanthi cepet, lan uga tampane apik.




Tong tong ngambang laut mesin pembentuk cetakan berongga
Ember ngambang uga dikenal minangka modul ngambang gabungan. Iki digawe saka poliethelin kerapatan tinggi (HDPE, konten 95%) sing dadi bahan baku utama liwat proses cetakan jotosan. Karakteristik pedal laut plastik paling gedhe yaiku digawe saka ember plastik sing ngambang, sing fleksibel banget dibuwang . Bisa dibongkar lan dipasang langsung ing segara, lan ukuran bingkai kasebut bisa diganti miturut kabutuhane para tani. Antarane saben ember float plastik, nggunakake bolt plastik sing kuat kanggo ndandani, mbentuk kabeh. Iki nduweni ciri keapungan gedhe, kemampuan kuwat nglawan kemampuan gelombang angin, nglawan oksidasi, nglawan korosi, gelut sinar ultraviolet, lsp.




Lini produksi pipa laut

Sistem bingkai kandhang banyu laut sing kuwat digawe saka pipa HDPE. Pipa semacam iki duwe kekuwatan lan kekakuan sing apik.

Mode ngubungake bingkai nggawe kemampuan kanggo nglawan topan lan ombak gedhe. Sanalika, bahan bingkai wis diproses kanthi teknologi resistensi penuaan ultraviolet lan resistensi korosi banyu laut sing luwih dhuwur, lan umur layanane luwih saka 10 taun. Fitur pipa HDPE kaya ing ngisor iki:

(1) Polietilen nduweni ketahanan korosi sing apik banget, kinerja kebersihan sing apik lan umur kerja sing dawa

(2) Polietilen duwe keluwesan unik lan resistensi goresan sing apik banget

(3) Polietilen tahan resistensi suhu sithik

(4) Polietilen duwe tuwuh retak sing apik lan ketahanan fraktur

(5) Pipa poliethelin duwe ciri instalasi lan sambungan sing trep lan andal.




Wektu kiriman: Apr-11-2021