page-banner

warta

Upacara Pembukaan kantor Bkwell Jwell Dwell Company ing Thailand

Mbukak kantor Thailand Bkwell JWELL Dwell dianakake ing Bangkok

20.jpg

 

Tanggal 21 Juni, Bkwell JWELL mbukak kantor Thai ing Bangkok. Matur suwun banget marang Presiden Zhu Wenwei saka Asosiasi Industri Pengolahan Plastik China lan pimpinan Asosiasi liyane, uga presiden Zheng saka Asosiasi Perusahaan Plastik Thailand lan Ketua Ueli saka Maag, mitra strategis, lan kanca industri Zhu Fuhua, mr. Fang Bing Liu, Pak Wu Jun Chen lan tamu liyane teka kanggo rawuh ing upacara pembukaan kantor Bkwell Jwell Dwell Company ing Thailand. Muga-muga kita bisa terus menyang Layanan Plastik ing China lan Thailand, Sawadika!

21.jpg

22.jpg

Ing pidato selamat, kepala Asosiasi Plastika China ujar manawa Jinwei minangka wakil presiden Asosiasi Industri Mesin Plastika China lan pimpinan industri industri mesin ekstrusi China kanggo taun kaping wolu. Kanthi pangembangan industri plastik China, Perusahaan Jinwei ora mung ahli waris, nanging uga promotor aktif lan pimpinan kemajuan industri. Ing bidang profil plastik, tabung, peralatan sheet, perusahaan jinwei minangka patokan industri.

Kanthi pangembangan ekonomi China, industri plastik China uga wis maju banget ing taun-taun pungkasan. Kita ora mung nampa, nyerna lan nyerep bahan, proses lan peralatan canggih saka luar negeri. Sanalika, kita uga digawe ing China menyang China kanggo nggawe kemajuan!

Pangembangan industri plastik uga ora bisa dipisahake karo P&P lan Kemajuan peralatan. Asosiasi Plastik China kanthi tulus ngarep-arep supaya perusahaan-perusahaan ing industri peralatan ekstrusi China, sing diwakili dening jinwei, bakal terus ngrebut AS lan Eropa ing wilayah kayata daur ulang plastik lan uga granulasi dobel, kerja sama ing tujuan Made 20 China.

Muga-muga panyiapan Kantor Thailand bakal menehi dhukungan lan pitulung kanggo luwih akeh perusahaan plastik China sing bakal diadhepi jaban rangkah.

 

 

24.jpg

Pak He Haichao, ketua Perusahaan Jinwei, ngucapake matur nuwun banget marang kabeh tamu, kanca lan staf sing melu upacara pembukaan Kantor! Thailand minangka negara sing duwe sejarah dawa, adat istiadat sing sederhana lan lingkungan bisnis sing apik banget. Wong-wong Jinwei ing Thailand ngrasakake kabecikan saka pamrentah lan masarakat, dening akeh pelanggan lan dhukungan lan dorongan bisnis. Kita bakal ngetutake konsep inti "Kejujuran", sing setya marang Thailand lan Asia Tenggara kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih profesional marang para pelanggan.

24.jpg

27.jpg

Ora ana pungkasan pangembangan, mung titik wiwitan anyar. Pembentukan kantor Thailand kondusif kanggo luwih budidaya pasar Thailand liwat layanan lokal lan nyepetake wektu respons, ngembang menyang pasar Asia Tenggara, nyepetake langkah perusahaan mlebu pasar internasional, lan ngembangake pasar tambahan, ningkatake kesadaran merek ing Thailand lan Asia Tenggara.

Minangka pasar konsumen plastik paling gedhe nomer telu ing sepuluh negara ASEAN, Thailand duwe panjaluk pasar sing gedhe lan prospek pembangunan sing amba. Wiwit taun 2004, JWELL miwiti dodolan lan layanan sekrup lan extruder ing pasar Thailand. Ing mbesuk, kantor Thailand bakal terus nggawe nilai kanggo para pelanggan liwat inovasi teknologi, layanan lan manajemen kanthi produk sing luwih apik lan layanan sing luwih trep.

 

27.jpg

Tanggal 19-22,2019 Juni, pameran mesin plastik lan karet InterPlas Thailand dianakake ing Pusat Pameran Internasional BITEC ing Bangkok, Thailand. Perusahaan kita nggawa akeh peralatan, kayata extruder anyar, Crusher, Calender telung rol, Mesin Hollow Otomatis, lan liya-liyane, ing antarane, Bkwell Company duwe demonstrasi canggih ing mesin Hollow Moulding otomatis ing situs, kanthi kaluwihan produk sing unik, uga ing suku cadang mobil, kemasan, kebutuhan sehari-hari, industri medis lan liyane, aplikasi utamane, wis akeh dipuji dening akeh pameran.

27.jpg

28.jpg

Bkwell. Kantor Jwell Dwell ing Thailand

Alamat:

89/11, Enterprise Park, Bangna, Bangkok

E-mail:

salfs@jwell.cn; infff@jwell.cn; saldat@jwell.cn

29.jpg

Didhisiki ing taun 1997, Jinwei duwe 5 basis produksi ing Kabupaten Jiading, Taicang, Changzhou, Liyang, Zhoushan lan Foshan. Jembaré 1.000 hektar. Kantor pusat ing Distrik Jiading, Shanghai, perusahaan kasebut duwe meh 3.000 karyawan, kalebu luwih saka 480 manajer teknis. Ana macem-macem ideal, minangka divisi profesional Talent Manajemen lan mitra bisnis, wis wolung taun berturut-turut industri ekstrusi plastik China sing paling dhuwur. Saben taun, luwih saka 3000 set (set) lini produksi ekstrusi plastik tingkat tinggi lan serat kimia sing muter peralatan lengkap.

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kasebut wis nyiyapake kantor ing Thailand, Turki, India, Vietnam, Bangladesh, Rusia, Amerika Utara lan negara liyane, saengga ruang lingkup layanan bisa ditambahi ing jagad iki, kanthi luwih cepet kanggo nyedhiyakake layanan sing berkualitas kanggo para pelanggan.


Wektu kiriman: Apr-11-2021