page-banner

warta

Garis ekstrusi kemasan ramah lingkungan PLA / PET ing Pameran Industri Plastik lan Karet Internasional kaping 33

31.jpg

"Pameran Karet Internasional lan Plastik CHINAPLAS 2019" (Pameran industri plastik lan karet Internasional China telung puluh telu) bakal dianakake tanggal 21-24,2019 Mei ing Aula Pameran Pameran Komoditas Ekspor Guangzhou, China (Pazhou).

32.jpg

Garis ekstrusi kemasan lingkungan PLA / PET

Poli (asam laktat) (PLA) minangka bahan biodegradable anyar, sing digawe saka pati saka sumber tanduran sing bisa dianyari, kayata jagung, singkong, lsp. Pati dipotong kanggo entuk glukosa, banjur glukosa lan galur tartamtu difermentasi kanggo ngasilake asam laktat kemurnian tinggi, lan banjur sawetara asam polilaktis bobot molekul disintesis dening sintesis kimia. Kanthi biodegradabilitas sing apik, bisa dirusak kabeh dening mikroorganisme ing kahanan tartamtu, lan pungkasane ngasilake karbon dioksida lan banyu, sing ora ngrusak lingkungan, sing migunani banget kanggo nglindhungi lingkungan lan diakoni minangka bahan sing ramah lingkungan.

Digunakake ing produksi sheet PET lan PLA, nyuda panggunaan energi pangatusan pra-kristalisasi, lan cocog kanggo produksi bahan sekunder, kanthi panen sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, karakteristik plastisitas sing apik banget. Sekrup minangka struktur blok bangunan, multi komponen, macem-macem aplikasi, ora mung cocog kanggo produksi PET, nanging uga cocog kanggo kabeh PLA biodegradable, bahan degradasi adhedhasar pati.

33.jpg

Garis ekstrusi bungkus lingkungan PLA / PET utamane kalebu extruder dobel, changer layar, Pump Metering, die, telung rol, braket pendingin, traksi, berliku lan sapanunggalane. Extruder nggunakake jinis dobel flat ko-arah anyar, sing nyedhiyakake konsumsi energi sithik, proses sederhana lan perawatan alat sing gampang. Struktur kombinasi sekrup sing unik nyuda penurunan viskositas resin PET, lan roller berdinding tipis simetris nambah efisiensi pendinginan uga produktivitas lan kualitas sheet, piranti panganan multi-komponen kanthi cukup bisa ngontrol proporsi materi anyar, bahan bali , masterbatch warna, lsp. Sistem Listrik nggunakake sistem Siemens, sing nduweni karakteristik operasi sederhana, otomatisasi dhuwur lan ngirit biaya.

Knalpot vakum kaping pindho disusun ing tong minyak supaya banyu lan gas bisa dibuwang kabeh.

Extruder dilengkapi pompa metering leleh kanggo output tekanan konstan, lan nyetel kontrol tekanan otomatis lan loop kanthi otomatis.

Mesin kasebut dikontrol dening PLC kanggo mujudake kontrol otomatis setelan parameter, operasi data, umpan balik lan alarm.

Garis ekstrusi PET telung kering sing ora garing (ora perlu sistem pangeringan dehumidifikasi kristalisasi) yaiku lini produksi lembar PET lan PLA berkualitas tinggi sing dikembangake dening perusahaan.

34.jpg

Penggunaan produk: Pangolahan, transparansi, alangi lan polusi tanpa rasa beracun sing apik, gampang didaur ulang lan liya-liyane.

Pembentukan vakum: Paket Makanan, Kotak Mainan, Kotak Alat Tulis, kothak hadiah, alat tangan lan kemasan perangkat keras.

Tujuan Alangi: kemasan bagean elektronik.

Tujuan Umum: cetakan lipat, krah klambi siap, bahan dekorasi, folder, sampul dokumen.

Panggunaan khusus: Peralatan Medis, kemasan obat-obatan, perlindungan korosi industri, oven pembakar oven gelombang mikro.

35.jpg

Tel : 13962629288 18862412062 15818329696


Wektu kiriman: Sep-27-2020