page-banner

Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • Sugeng Warsa Enggal, Plancongan Aman!

    Mulih adoh banget, kudune ngati-ati. Bali menyang omah kanthi pikiran sing apik, kita aja nganti nglirwakake lan nambah alangan ing dalan. Coba waca poin-poin ing ngisor iki, sampeyan uga bakal aman ing omah sampeyan. Peringatan keamanan 01 Keamanan kantor Sadurunge ninggalake kantor lan ...
    Waca liyane
  • Perusahaan JWELL Madeg 15 Perayaan Pengetan

    Ing wayah sore tanggal 29 September. 2012, ing Teater Besar kutha Taicang, sing bisa nampung luwih saka 1.000 wong, kebak karo wong-wong JWELL kita. Muncul kanthi sumunar, nglumpukake talenta, wong ngobrol, nembang lan nari kanthi rame, pesta sore kanggo perusahaan JWELL nyipta 15 taun ...
    Waca liyane
  • Gawe forum karyawan anyar, tingkatake rasa terhormat

    In order to improve the new employees’sense of belonging, enhance their centripetal force, in accordance with the company’s management expectancy, JWELL (Group) Co., Ltd. held a new employees forum (the one who have been in JWELL less than 2 years) on 23rd Nov. 2011. The group...
    Waca liyane
  • Wong-wong sing apik ing dina pertama kerjaan Taun Anyar kanggo ngoyak impen ing taun 2019

    Jam 7:58 tanggal 12 Februari 2019, Mesin Jwell miwiti dina kerja wiwit taun ngarep. Taun Anyar duwe wiwitan anyar. Kita nglumpukake kanggo ngomong babagan blueprint, nyusun rencana taun anyar lan miwiti lelungan anyar ... Kabeh wong Jwell siyap-siyap lan arep ngrampungake taun anyar. ...
    Waca liyane
  • Pertandingan Bola Basket Sesi Kalima Tindakake Kesimpulan sing Sukses

    Sawise luwih saka rong wulan kompetisi, pertandingan basket sesi kaping lima rampung kesimpulan sing sukses. Kita dibagi dadi enem tim, njupuk sistem kompetisi integrator loop, saben anggota tim nyoba kabeh sing bisa melu pertandingan, kanthi semangat ‚ÄĚPersahabatan dhisik, ...
    Waca liyane
  • Nyekel pelatihan budaya perusahaan ing kelas Suzhou Jwell

    Pak Gutai Gui, wakil manajer umum Jwell lan Pak Liang Wang, direktur kualitas Jwell mlebu ing Sekolah Industri, perguruan tinggi kerja sama kita ing zona industri Suzhou, lan nindakake kuliah khusus budaya perusahaan kanggo siswa jangka 2010 ing kelas Jwell ing 15thFeb , 2012. Siswa ing Jwell ...
    Waca liyane
  • Perjalanan anyar, kabisat anyar - Konferensi pamuji Taun Baru Cina 2019 Jwell (pabrik Shanghai) wis rampung

    Sugeng Warsa Enggal! Wong-wong sing seneng nemoni tantangan-tantangan anyar Peluang anyar kanggo wektu sing apik banget kanthi sepi, mula kita butuh ritual kanggo pamitan ing taun kepungkur lan nyambut taun anyar! Ing tanggal 12 Februari 2019, wong-wong Jwell miwiti rapat pamuji taunan saben taun. Pak Lan Ibu He, pemegang saham ...
    Waca liyane
  • Pengetan Dina Dina Anak 2012

    Wis dadi aturan yen Jwell bakal menehi hadiah kanggo anak saben karyawan Jwell ing Dina Anak. Perusahaan iki menehi saben hadiah tas DISNEY kanggo taun iki sing diarep-arep bisa anget lan pengin kabeh bocah. Ing taun-taun iki, Jwell ora mung peduli karo buruh, nanging ...
    Waca liyane
  • Forum Jwell kanggo karyawan anyar ing 2012

    In the purpose of enhancing the enterprise responsibility of Jwell employees, Jwell had organized a forum for the employees who hadn't worked in Jwell for two years. Mr. Haichao He,presidentof Jwell company had directed the forum and lectured to all participants. Mr. Sheng’an Jin, J...
    Waca liyane
  • Kanggo ndhukung "Anti-epidemi" global, CHINA JWELL ngluncurake lini produksi kain Nonwoven PP Melt-blow

    Kanthi pecah "COVID-19" ing tembung kasebut, CHINA JWELL wis nguntungake prestasi ing industri serat kimia lan kain nonwoven sajrone pirang-pirang taun. Sajrone epidemi kasebut, kanthi panjaluk mendesak akeh pelanggan lawas lan pamrentah sing gegandhengan, JWELL miwiti ngatur R&D lan ...
    Waca liyane
  • Perusahaan JWELL melu pameran plastik Cina kaping 10

    Pameran plastik China kaping 10 dianakake ing kutha Taizhou, kanthi jeneng pabrik produksi jamur, wiwit tanggal 3 September nganti 5 September 2010. Alat sing nduduhake yaiku telung kalender roller, mesin cetakan blow, crusher, sekrup lan T die. Kita ditampa kanthi wiyar dening pemasok lan panuku, lan JWELL ...
    Waca liyane
  • Tur Suzhou rong dina kanggo Dina Wanita ing 2012

    Kanggo ngrayakake Dina Wanita ing taun 2012, Jwell ngatur tur Suzhou rong dina lan karyawan wanita saka perusahaan Shanghai lan perusahaan Suzhou seneng tur kasebut ing pandhuan tur. Wanita kasebut ngunjungi Linwudong ing Xishan sing uga dijenengi Tianxiadijiudongtian lan nikmati situs unik saka ...
    Waca liyane