page-banner

Pameran

Pameran

  • CHINAPLAS2019 Peralatan Apik– Garis Ekstrusi Film TPU CHINAPLAS2019 Apik banget

    1. Unit dehumidifying lan pangatusan canggih dilengkapi kanggo njamin kualitas stabil, ora ana gelembung ing plastik sing mbantu transparansi produk pungkasan. Loro stasiun sisih loro disisihake kanggo nutupi siji langkah, sing ningkatake operasi fleksibel mesin lan nyuda manufaktur ...
    Waca liyane
  • Peralatan CHINAPLAS2018 Apik– Garis Ekstrusi Lantai Komposit LVT

    LVT lantai komposit alus kanthi bahan dasar ekstrusi ekstrusi, banjur liwat set enem rol kanggo bahan dasar lan lapisan mesin cetak lapisan, lapisan tahan aus, lapisan senyawa sekaligus, liwat ketegangan, lapisan tahan aus sing akurat kontrol preheating, ...
    Waca liyane
  • Peralatan CHINAPLAS2018 Apik– Garis Ekstrusi Geogrid Plastik

    Bidang aplikasi: Piring Geogrid minangka jinis bahan geotekstil anyar. Umume digunakake ing konstruksi geotextile kanggo nguatake lemah, cahya, kekuatan dhuwur, elongation kurang, asam lan alkali tahan korode angel, saka pertimbangan ekonomi lan teknik, logam lan watu sadurunge, lan ...
    Waca liyane
  • CHINAPLAS2018 Peralatan Apik- Garis ekstrusi pipa isolasi termal PE gedhe.

    Garis ekstrusi pipa isolasi termal 2m PE diameter gedhe sing diprodhuksi dening Shanghai Jwell Pipe Equipment CO., LTD dadi perusahaan utama. Desaine unik lan anyar, nggunakake extruder sekrup tunggal efisiensi tinggi, kanthi otomatisasi tingkat dhuwur, sing bisa digunakake kanthi gampang, cont ...
    Waca liyane
  • Laporan CHINAPLAS2012

    Pameran industri karet plastik internasional China kaping 26 (CHINAPLAS2012) bakal diluncurake ing Pusat Pameran Internasional Internasional Shanghai wiwit tanggal 18 Agustus 21 Agustus 2012. Skala pameran iki dadi ukurane luwih gedhe. Teknologi plastik Top gabung ing pameran iki nalika ...
    Waca liyane
  • CHINAPLAS2019 Peralatan Sing Apik- Garis Ekstrusi Lembar Lingkungan PLA / PET

    PLA / PET Lingkungan Packaging Sheet Extrusion Line Polylactic acid (PLA) minangka jinis bahan biodegradable adhedhasar bio lan anyar sing bisa dianyari. PLA digawe saka bahan pati sing diusulake sumber daya tanduran sing bisa dianyari (kayata jagung, singkong, lsp.). Glukosa dipikolehi saka pati kanthi saccharificatio ...
    Waca liyane
  • SHANGHAITEX 2019 SELAMAT DATANG ING JWELL

    Industri Tekstil InternationalExhibitionon Internasional (Shanghaitex 2019) kaping 19 saiki wis mlebu dina kaping telu dina iki. Minangka pemasok peralatan mesin tekstil sing dipercaya, suku cadang, teknologi lan layanan, Shanghai JWELL Chemical Fiber Co., Ltd. Booth JWELL kebak tamu, narik akeh Tionghoa lan f ...
    Waca liyane
  • Breaking News! Warta Industri Tekstil babagan ITMA 2016 Shanghai

    ITMA ASIA + CITME 2016 Edisi kaping lima acara gabungan bakal dianakake tanggal 21 nganti 25 Oktober 2016 ing Pameran Nasional lan Pusat Konvensi (NECC) anyar ing Shanghai. Jwell Booth No: Tips H2-A01: ITMA ASIA + CITME 2016 bakal dianakake tanggal 21 nganti 25 Oktober 2016 ing Pameran Nasional anyar ...
    Waca liyane
  • CHINAPLAS2018 Peralatan Laminasi-Laminasi Lapisan Multifungsi

    Coatingunitismainlyusedintheflexiblecircuitboardcoatingproductionline. Thethicknessandwidthofthecoatingcanbechangedbyusingareplaceablegapplate. Thecoatingthicknesscanrangefromlessthan1mumto254mum. Undertheconditionthatthecoatingthicknessisonly2mum, thecoatingamountofthewholewidthiscontrolledwith ...
    Waca liyane
  • Peralatan CHINAPLAS2019 Apik– Garis Ekstrusi Film TPU

    Lembar TPU Ekstrusi Film TPU (poliuretan termoplastik) nduweni ketegangan sing dhuwur, ketegangan sing dhuwur, ketahanan lan tahan penuaan, lan nduweni ciri proteksi lingkungan, non-beracun, anti-jamur lan anti-bakteri, tahan nyandhang lan korosi, biocomp ...
    Waca liyane
  • JWELL Machinery Ltd. njupuk bagean ing Chinaplas2011

    Pameran skala gedhe, lan peralatan lengkap kanthi standar nasional kanggo ngirit energi, teknik anyar lan teknologi terkemuka, ditampilake ing kios sing paling konsentrasi lan rame ing tanggal 17-20 Mei 2011, Perusahaan Mesin (Grup) JWELL melu ing tanggal 25 Pameran Internasional Pla ...
    Waca liyane
  • Kaca Utama ing Industri Plastik — K2007

    The No.1 International Plastic & Rubber fair—The 17thInternational Plastic & Rubber Fair (K2007) was held in Düsseldorf Germany from Otc.24-31, 2007. More than 2900 enterprises from 57 countries participated this fair. Our company also attended the show with mighty line...
    Waca liyane