page-banner

produk

Baris ekstrusi lembar PET

katrangan cekak:

JWELL nggawe garis ekstrusi sekrup kembar paralel kanggo sheet PET, garis iki dilengkapi sistem degassing, lan ora perlu unit pangatusan lan kristalisasi.


Detail Produk

Tag Produk

Baris ekstrusi sheet PET sekrup tunggal

Parameter Multi lapisan Lapisan siji Efisiensi banget
Spesifikasi extruder 120 / 65-1000 120-1000 150-1500
Kandel produk 0.20-1.5mm 0.20-1.5mm 0.20-1.5mm
Tenaga motor utama 110kw / 45kw 110kw 160kw
Kapasitas (Maks) 500kg / jam 450kg / jam 800kg / jam
PET sheet extrusion line2

Pengering sekrup kembar - Line ekstrusi Lembar PET Vented

JWELL nggawe garis ekstrusi sekrup kembar paralel kanggo sheet PET, garis iki dilengkapi sistem degassing, lan ora perlu unit pangatusan lan kristalisasi. Garis ekstrusi nduweni sifat konsumsi energi sithik, proses produksi sederhana lan gampang dirawat. Struktur sekrup sing bisa dipotong bisa nyuda viskositas resin PET, roller kalender tembok sing simetris lan tipis nambah efek pendinginan lan ningkatake kapasitas lan kualitas lembaran. Multi komponen pakan dosis bisa ngontrol persentase materi prawan, bahan daur ulang lan master master kanthi tepat, lembaran iki digunakake kanggo industri kemasan termal.

Parameter Multi lapisan Lapisan siji 85 / 40-1000
Spesifikasi extruder 85/40 & 36 / 40-1000 75 / 40-1000 150-1500
Kandel produk 0.20-1.5mm 0.15-1.5mm 0.15-1.5mm
Tenaga motor utama 110kw / 45kw 110kw 160kw
Kapasitas (Maks) 500kg / jam 450kg / jam 800kg / jam

Lamaran

Mesin ekstrusi sheet-layer utawa multi-layer APET, PETG, CPET
Iki minangka salah sawijining jalur produksi paling maju kanthi teknologi lan stabilitas diwasa ing China. Yen dibandhingake karo peralatan sejenis liyane, efisiensi sakabèhé luwih saka 30%. Baris iki cocog kanggo PS, PP, PE uga.

Lembar PETG
PETG diarani PET suhu sithik, minangka bahan kemasan lingkungan sing anyar kanthi fitur kayata kilau tinggi, transparansi sing apik, properti penghalang sing apik, adhesi awake, sing digunakake kanggo ikatan lem lan proses frekuensi dhuwur.

Sheet CPET
CPET minangka jinis PET sing wis dimodifikasi, kanthi tahan suhu dhuwur, biasane digunakake kanggo paket ing oven gelombang mikro.

Lembar grating optik stereoskopik PET
Bisa digunakake minangka paket kelas ndhuwur kanggo kosmetik, obat-obatan, tembakau & alkohol lan barang-barang umum kayata alat tulis, pariwara, poster lan kabeh jinis kertu.

Lembar PLA
PLA minangka jinis Polyester Alifatik kanthi bentuk garis. PLA bisa digunakake ing paket woh-wohan, sayuran, endhog, panganan masak lan panganan panggang sing kaku, uga bisa digunakake kanggo kemasan sandwich, biskuit lan sawetara bungkus liyane kayata kembang seger.
Referensi pelanggan

Application
Bulgaria line

Baris Bulgaria

Mexico line

Garis Meksiko

Korean line

Garis Korea

Turkey line

Baris Turki


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita