page-banner

produk

Garis Pipa

katrangan cekak:

Kinerja & Keuntungan: Riset paling anyar perusahaan lan pangembangan lini produksi kecepatan tinggi hemat energi, cocog kanggo ekstrusi pipa pololefin kanthi kecepatan tinggi.


Detail Produk

Tag Produk

HDPE / PPR / PP Solid Extrusion Pipe Line

Kinerja & Kaluwihan
Riset lan pangembangan perusahaan paling anyar babagan lini produksi kecepatan tinggi hemat energi, cocog kanggo ekstrusi pipa pololefin kecepatan tinggi. Ngirit energi 35% lan nambah 1x efisiensi produksi.
Struktur sekrup 38-40 L / D sing dirancang khusus lan laras slot panganan nggawe efek ekstrusi lan plastisitas sing saya apik. Petunjuk gir torsi sing dhuwur banget bisa dadi kendhali kanthi stabil.
Cetakan ekstrusi lan lengan ukuran nggunakake struktur desain sing paling canggih. Tangki vakum kontrol frekuensi variabel PLC, traktor multi-trek sing didhukung servo, lan pemotong tanpa chip kecepatan tinggi dilengkapi sistem kontrol bobot meter. Ing
bobote ekstrusi pipa luwih akurat.

Parameter teknis utama

Model

Spesifikasi Pipa (mm)

Extruder

Daya Utama (kw)

Output (kg / h)

JWPEG-H63

ø16-ø63

JWS-H 60/40

90

400

JWPEG-H110

ø20-ø110

JWS-H 60/40

110

450

JWPEG-H160

ø50-ø160

JWS-H 75/38

132

500

JWPEG-H250

ø75-ø250

JWS-H 75/38

132

550

JWPEG-H315

ø110-ø315

JWS-H 75/38

160

650

JWPEG-H450

ø160-ø450

JWS-H 90/38

250

950

JWPEG-H630

ø315-ø630

JWS-H 90/38

280

1050

Baris Ekstrusi Pipa UPVC / CPVC

Kinerja & Kaluwihan
Macem-macem spesifikasi lan model extruder kembar sekrup PVC bisa ngasilake pipa kanthi diameter sing beda lan kekandelan tembok sing beda.
Struktur sekrup sing dirancang khusus kanthi plastikisasi seragam lan output dhuwur. Cetakan ekstrusi digawe saka baja paduan berkualitas tinggi, plating chrome saluran aliran internal, perawatan polesan, tahan aus lan korosi; kanthi lengen ukuran kacepetan khusus, kualitas lumahing pipa apik; Pemotong khusus kanggo pipa PVC nggunakake piranti clamping puteran, sing ora mbutuhake ngganti perlengkapan karo diameter pipa sing beda. Kanthi piranti chamfer, nglereni, chamfering, ngecor siji langkah. Dhukungan mesin belling online opsional.

Parameter teknis utama

Jinis

Spesifikasi Pipa (mm)

Extruder

 

Daya Utama (kw)

Output (kg / h)

JWG-PVC63

ø16-ø63

SJZ65 / 132

37

250 ~ 300

JWG-PVC110

ø20-ø110

SJZ65 / 132

37

250 ~ 300

JWG-PVC160

ø50-ø160

SJZ65 / 132

37

250 ~ 350

JWG-PVC250

ø75-ø250

SJZ80 / 156

55

300 ~ 450

JWG-PVC400

ø200-ø400

SJZ80 / 173

75

450 ~ 600

JWG-PVC500

ø250-ø500

SJZ80 / 173

75

450 ~ 600

JWG-PVC630

ø315-ø630

SJZ92 / 188

110

650 ~ 750

JWG-PVC800

ø400-ø800

SJZ95 / 192 utawa SJP135 / 31

132

850-1000

JWG-PVC1000

ø630-ø1000

SJZ110 / 220 utawa SJP135 / 31

160

1100 ~ 1200

JWG-PVC1200

ø800-ø1200

SJZ110 / 220 utawa SJP 135/31

160

1100 ~ 1200

Pipe Line6
Pipe Line7
Pipe Line8
Pipe Line9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori