page-banner

produk

Garis Pipa

  • Corrugated pipe line

    Garis pipa bergelombang

    Garis pipa bergelombang minangka generasi kaping 3 produk sing luwih apik saka Suzhou Jwell. Output saka extruder lan kacepetan produksi pipa mundhak akeh nganti 20-40% dibandhingake karo produk sadurunge.

  • Pipe Line

    Garis Pipa

    Kinerja & Keuntungan: Riset paling anyar perusahaan lan pangembangan lini produksi kecepatan tinggi hemat energi, cocog kanggo ekstrusi pipa pololefin kanthi kecepatan tinggi.