page-banner

produk

Mesin senyawa biodegradable PLA PBAT

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Model

Dhiameter

L / D

Kacepetan puteran

Kekuwatan

Kapasitas

Bobot

65

62.4

36-40

500r / menit

716N.m

180-250

4000kg

75

71

36-40

600r / menit

716N.m

200-300

4000kg

85

83

36-40

600r / menit

875N.m

400-550

4000kg

95

91

32-56

500r / menit

1050

500-650

4000kg

135

133

36-40

600r / menit

1050

1550

4000kg

Granulator plastik PLA PBAT sing rusak
Proses produksi Jwell Machinery Manufacturing Co., Ltd. dikombinasikake karo karakteristik PBAT, lan sukses ngembangake proses produksi esterifikasi langsung. Bagan arus ditampilake ing Gambar 1. Diagram skema proses produksi terus-terusan PBAT gambar sing digambar Gambar 1 PBAT diagram produksi proses produksi terus-terusan. Fitur operasional kaya ing ngisor iki:

(1) Kanggo nyuda kedadeyan reaksi samping saka BDO, nyuda generasi THF, lan nyuda panggunaan bahan baku, kabeh reaksi esterifikasi ana ing kahanan vakum. Iki bisa nyuda suhu reaksi esterifikasi lan nyuda konsumsi energi sekaligus.

(2) Amarga kurang aktifitas bahan baku, katalis kinerja dhuwur digunakake; granulator plastik degradable PBAT nduweni karakteristik hidrisis sing gampang lan mateni katalis. Cara tradisional kanggo nambah katalis ing ndhuwur level cairan diganti dadi ngisor level cairan. Gabung kanggo ngrampungake masalah ing ndhuwur.

(3) Sajrone proses polikondensasi, oligomer sing diproduksi gampang digawa menyang sistem semprotan bebarengan karo pipa fase gas vakum, sing nyebabake sumbatan sistem. Kanggo tujuan iki, pamisahan siklon lan sistem pangumpulan dipasang ing pipa fase gas, lan oligomer sing digawe diklumpukake lan dijupuk dening pemisah siklon, lan gas buntut mlebu ing sistem sirkulasi semprotan BDO.

(4) Sajrone proses reaksi esterifikasi, sanajan derajat reaksi samping bisa dikurangi, ora bisa dicegah; komponen utama banyu limbah esterifikasi yaiku THF lan banyu. Amarga THF kurang keracunan, PBAT ngrusak granulator plastik nanging konsentrasi sing dhuwur gampang nyebabake awak manungsa. Yen langsung dibuwang menyang perawatan limbah, bakteri bakal cilaka ing sistem perawatan limbah. Kanggo tujuan iki, piranti pemulihan THF PBAT granat plastik degradable Jwell Machinary Co., Ltd. wis siyap. Granulator plastik degradable PBAT misahake THF lan banyu. Sawise piranti pemulihan diproses, fraksi massa THF bisa tekan luwih saka 99,95%. Sales langsung; fraksi massa THF ing banyu limbah dikontrol udakara 0,05%; ing wektu sing padha, bagean banyu limbah iki dikirim menyang menara stripping banyu limbah kanggo stripping uap, lan THF lan bahan organik liyane diekstraksi. Tahan panas iku apik, lan suhu distorsi panas cedhak karo 100. Sawise modifikasi, suhu panggunaan bisa ngluwihi 100, lan bisa digunakake kanggo nyiyapake kemasan minuman panas lan adhem lan kothak nedha awan. Ngatasi kekurangan suhu tahan panas sing murah ing plastik biodegradable liyane. Granulator plastik degradable PBAT nduweni kinerja pangolahan sing apik banget lan bisa diproses ing plastik sing ana. Maneka jinis pemrosesan cetakan ditindakake kanthi peralatan umum, sing nduweni performa paling apik kanggo plastik sing rusak. Sanalika, akeh kalsium karbonat, pati lan pengisi liyane bisa dicampur kanggo entuk produk sing regane murah; kantong poliethelin bakal ngasilake senyawa oksigen sing akeh sawise degradasi. Secara khusus, sawise degradasi, molekul gedhe saka plastik dadi akeh molekul keton, aldehida, asam, ester, lsp. Akademi Ilmu Pertanian Tiongkok nggunakake mikroskop 1600x kanggo ngamati puing-puing sing rusak - bisa dingerteni yen akeh jamur, bakteri, lan miselium dipasang ing permukaan lebu sing rusak. Iki nuduhake manawa ing tahap mengko degradasi-biodegradasi bisa nggawe asimilasi karo lemah lan diserap lingkungan.

PLA PBAT biodegradable compounding machine
PLA PBAT biodegradable compounding machine1
PLA PBAT biodegradable compounding machine2
PLA PBAT biodegradable compounding machine3
PLA PBAT biodegradable compounding machine4
PLA PBAT biodegradable compounding machine5
PLA PBAT biodegradable compounding machine6
PLA PBAT biodegradable compounding machine7

Bidang teknis gegayutan karo bahan gabungan PLA / PBAT biodegradable kanthi cara persiyapan.

Teknik latar mburi:
Panggunaan film plastik wis mlebu ing kabeh bidang uripe, lan umume digunakake minangka kemasan panganan, kemasan produk elektronik lan listrik, tas blanja, tas sampah, lan liya-liyane. Bahan baku bahan film plastik tradisional kayata polipropilena (PP) Film lan film poliethelin (PE) yaiku minyak bumi, sing angel dirusak sawise dibuwang ing alam, nyebabake lingkungan gedhe. Kanthi saya akeh sumber daya minyak bumi lan nambah kesadaran masyarakat babagan perlindungan lingkungan, pangembangan bahan polimer sing ramah lingkungan kanggo aplikasi ing babagan materi film lancip wis dadi arus utama pembangunan mbesuk. Asam Polylactic (PLA) minangka poliester alifatik sing dipikolehi kanthi ngowahi pati sing diekstrak saka sumber daya tanduran sing bisa dianyari kayata jagung lan kentang dadi glukosa, sing difermentasi dadi asam laktat lan polimerisasi luwih lanjut. Suhu transisi kaca Tg PLA udakara 55 ° C, lan titik leleh Tm udakara 180 ° C. PLA nduweni kompatibilitas biocompatibility lan kekuatan dhuwur, lan bisa dadi biodegradasi lengkap. Produk pungkasan sawise degradasi yaiku banyu lan karbon dioksida. Mula, iku ora beracun. Ora bakal nyebabake polusi lingkungan. Sanajan PLA nduweni sifat komprehensif lan kekuatan sing dhuwur, kategorine ora apik. Pemanjangan nalika ngilangi PLA murni udakara 4%. Adipat poli (butylene terephthalate-co-butylene adipate) (PBAT) minangka kopolester alifatik-aromatik. Copolyester iki duwe biodegradabilitas sing apik. Produk pungkasan saka degradasi yaiku banyu lan karbon dioksida. Iki minangka bahan polimer sing ramah lingkungan. Sanalika, uga duktilitas lan kateguhan sing apik, uga tahan panas sing apik. Lan kinerja pengaruh. Mula, kanthi nyampur asam polilaktis lan polip (butilena terephthalate-co-butylene adipate) ester, nggunakake kaluwihan kinerja kalorone kanggo saling nglengkapi, nyetel rasio campuran loro, ora mung bisa entuk kekuwatan sing luwih dhuwur, uga bisa nambah keluwesan saka campuran. Film sing disiapake kanthi campuran bisa entuk biodegradasi lengkap lan minangka bahan sing ramah lingkungan. Nanging, dibandhingake karo polipropilena tradisional, polietilen lan bahan liyane sing bisa digunakake kanggo nyiyapake film, biaya nyiyapake asam polilaktis lan poli (adipat butilena terephthalate-co-butylene adipate) luwih dhuwur, utamane Sing terakhir. Iki bakal nggawe film kanthi biodegradable sing disiapake dening campuran PLA lan PBAT kanthi kerugian rega dibandhingake karo film plastik tradisional, sing ora cocog karo promosi lan aplikasi. Pati asring ditemokake ing tanduran ing alam, akeh sumber daya, regane murah, lan biodegradable. Mula, kanthi nambahake pati ing campuran PLA lan PBAT, komposisi sing wis disiyapake ora mung bisa nggayuh biodegradasi lengkap, nanging bisa uga nyuda biaya persiapan komposisi lan nambah daya saing pasar. Sawise nggoleki seni sadurunge, ditemokake paten CN102257068 mbukak film kemasan biodegradable; campuran asam polilaktis, pati lan kopolester aromatikatik-aromatik, lan nyadari campuran kanthi nyetel rasio campuran keseimbangan sifat mekanik. Amarga asam polilaktik, pati, lan kopolester aromatikatik-aromatik ora kompatibilitas karo siji liyane, mula angel entuk komposisi kanthi sifat mekanik sing luwih apik kanthi campuran sederhana. Pustaka (CarbohidratPolymers [J], 2009, 77: 576-582) nglaporake panggunaan anhidrida maleik ing polimerisasi ikatan dobel kanggo nyambungake bagean polimer kanthi kompatibilitas sing apik karo poliester minangka kompatibilisasi kanggo nggabungake asam polilaktik lan pati. Lan campuran ternary alifatik-aromatik; Nanging, kekurangan nggunakake kompatibilizer iki yaiku ora bisa biodegradable, sing ngrusak campuran biodegradasi lengkap. Sanajan nggunakake ekstensi rantai isosianat minangka kompatibilizer uga bisa ningkatake kompatibilitas telu kasebut, ing tangan siji, ekstensi rantai isokyanat luwih beracun, lan ing sisih liyane, umume cairan, sing ora gampang ditambahake lan digunakake. Faktor realisasi teknis: Tujuane penemuan saiki yaiku nyediakake bahan komposit PLA / PBAT biodegradable lan metode persiyapan kanggo ngatasi cacat seni sadurunge. Kanggo nggayuh tujuan ing ndhuwur, panemuan saiki nggunakake solusi teknis ing ngisor iki: bahan komposit PLA / PBAT digawe saka komponen kalebu bagean kaya bobote: 10-90 bagean asam polilaktis, poli (butilena terephthalate-co- 10- 90 bagean adipat butanediol, 10-80 bagian pati thermoplastic, 0,01-1,5 bagean kompatibilizer A, 0,1-10 bagean kompatibilizer B, lan 1-40 bagian pengisi. Asam polilaktik duwe bobot rata-rata bobot molekul 40,000 nganti 300.000, sing umume diduweni kanthi polimerisasi asam laktat, lan sistem kasebut uga ngemot <5% bobot asam D-laktat. Ester poli (butilena terephthalate-co-butylene adipate) ester (PBAT) duwe molekul rata-rata bobot bobote 20.000 nganti 130.000, lan adhedhasar asam terephthalic utawa dimethyl terephthalate, butylene Alkohol lan asam adipat polimerisasi minangka bahan baku. Aci termoplastik yaiku salah siji utawa luwih pati kentang termoplastik, pati jagung termoplastik, tapi termoplastik pati oca, lan pati gandum termoplastik. Kompatibilizer A yaiku dicumyl peroxide (DCP). Kompatibilizer B yaiku siji utawa luwih saka anhidrida maleik, anhidrida pyromellit utawa asam sitrat. Pengisi yaiku salah siji utawa luwih saka kalsium karbonat, kaolin, silika, mika, montmorillonite, lempung, barium karbonat utawa talc. Cara kanggo nyiyapake bahan komposit PLA / PBAT biodegradable sing wis kasebut ing ndhuwur kalebu langkah-langkah ing ngisor iki: (1) Nggabungke asam polilaktaktis, poli (butilena terephthalate-co-butylene adipate) ester, pati thermoplastic lan Pengisi dikeringake; (2) Bobot komponen ing ngisor iki kanthi bobot miturut rasio ing ndhuwur: 10-90 bagean asam polilaktik, polip (adilat butilena terephthalate-co-butylene adipate) 10-90 bagean, pati thermoplastic 10-80 bagean, kompatibilizer A 0.01-1.5 bagean, kompatibilizer B 0,1-10 bagean, pangisi 1-40 bagean; nyampur bahan baku ing ndhuwur kanthi seragam; (3) Langkah (2) Bahan-bahan campuran sing seragam ditambahake menyang extruder sekrup kembar kanggo nyawiji lan campuran, extrude, regangan, lan pelet; ing langkah (1), asam polilaktis lan poli (butilena terephthalate-co-co-Suhu pangeringan adipat butanediol lan pati termoplastik yaiku 60-80 ℃, lan wektu pangatusan 6-24h; suhu pangatusan pangisi 100 -120 ℃, lan wektune 5-10h; peralatan pangatusan yaiku oven vakum utawa oven Angin drum. Ing langkah (3), extruder sekrup kembar yaiku sekrup kembar muter utawa metu saka fase extruder, suhu ekstrusi yaiku 110-180 ° C, kecepatan sekrup 60-600 rpm, lan rasio sekrup dawane diameter diameter L / D yaiku 40- 50: 1. Solusi teknis saka penemuan saiki ora mung nambah kompatibilitas antarmuka antarane komponen komposisi, nanging uga duwe proses lan operasi sing trep, bisa nyuda biaya persiyapan komposisi, lan komposisi sing dipikolehi nduweni sifat mekanik lan keluwesan sing luwih apik. Bisa digunakake kanggo nyiyapake bahan kemasan lan barang pecah belah .. Penemuan kasebut duweni efek sing migunani yaiku: kanthi materi komposit biodegradable sing disedhiyakake dening panemuan ora mung mbisakake pati thermoplastic duwe dispersibilitas sing apik ing rong matrik polimer PLA lan PBAT, nanging uga ngidini matrik polimer duwe dispersibilitas sing apik. Wis kompatibilitas antarmuka sing apik; ing wektu sing padha, operasi pangolahan gampang, biaya produksi produk murah, komposisi sing dipikolehi nduweni sifat mekanik sing apik lan keluwesan, bisa dibiodegradasi, lan bisa digunakake ing bahan kemasan lan barang-barang sing bisa digunakake, lan liya-liyane. Katrangan DETAILED EMBODIMEN Panemuan saiki bakal diandharake ing ngisor iki bebarengan karo pawujudan. Komponen utama bahan baku polimerisasi PLA sing dipilih ing conto yaiku kabeh asam laktat L, lan uga ngemot <5% bobot asam D-laktat. Tes kinerja mekanik: Standar tes kinerja tarik yaiku ASTM D638, lan kecepatan tarik 50mm / menit. Tuladha 1 (1) PLA (bobot rata-rata bobot molekul 200.000), PBAT (bobot rata-rata bobot molekul 125.000), lan pati jagung termoplastik dikeringake ing oven jeblugan ing suhu 80 ° C sajrone 10 jam, lan talc (1250 bolong) yaiku diunekake ing 105 ° C. Pangatusan ing oven suwene 8 jam; (2) Banjur njupuk 90 bagean PLA, 10 bagean PBAT, 10 bagean pati jagung termoplastik, 0,01 bagean kompatibilizer A dicumyl peroxide, 0,1 bagean kompatibilizer B anhidrida maleic, 2 bagean bubuk Talcum dicampur ing mixer dhuwur ing suhu ruangan suwene 5 menit; (3) Campuran sing dipikolehi ditambahake ing mesin sekrup kembar kanggo ekstrusi lan granulasi. Suhu saben zona mesin sekrup kembar yaiku: 150 ° C ing zona pertama, 160 ° C ing zona kaloro, lan 160 ° C ing zona katelu. , 170 ℃ ing patang zona, 170 ℃ ing limang zona, 175 ℃ ing enem zona, 180 ℃ ing pitung zona, 180 ℃ ing wolung zona, 180 ℃ ing sangang zona, 175 ℃ ing sepuluh zona, lan 175 ℃ kanggo endhas mesin; kacepetan sekrup 200rpm, rasio L / D L / D = 44/1. Tuladha 2 (1) PLA (bobot molekul rata-rata bobot 300.000), PBAT (bobot molekul rata-rata bobot 28,000), lan pati tapioca termoplastik dikeringake ing oven bledosan 60 ° C sajrone 24 jam, lan kalsium karbonat (1250 bolong) yaiku diunekake ing 110 ° C. Pangatusan ing oven sajrone 6 jam; (2) Banjur njupuk 60 bagean PLA, 40 bagean PBAT, 40 bagean pati tapioca termoplastik, 0,5 bagean kompatibilizer A dicumyl peroksida, 2 bagean kompatibilizer B anhidrida pyromellitik, 20 bagean kalsium karbonat dicampur ing mixer dhuwur ing suhu ruangan nganti 5 menit; (3) Campuran sing dipikolehi ditambahake ing mesin sekrup kembar kanggo ekstrusi lan granulasi. Suhu saben zona mesin sekrup kembar yaiku 150 ° C ing zona pertama, 160 ° C ing zona kaloro, lan 160 ° C ing zona katelu. 160 ℃, patang zona 170 ℃, limang zona 170 ℃, enem zona 175 ℃, pitung zona 180 ℃, wolung zona 180 ℃, sangang zona 180 ℃, sepuluh zona 175 ℃, endhas 175 ℃; kacepetan sekrup 200rpm, diameteripun dawa Rasio L / D = 44/1. Contone 3 (1) PLA (bobot rata-rata bobot molekul 100.000), PBAT (bobot rata-rata bobot molekul 100.000), lan pati gandum termoplastik dikeringake ing oven jeblugan ing suhu 60 ° C sajrone 24 jam, lan kaolin (1250 bolong) dikeringake oven jeblugan ing 110 ° C Pangobatan pangatusan medium kanggo 10 jam; (2) Banjur njupuk 10 bagean PLA, 90 bagean PBAT, 40 bagean pati gandum termoplastik, 1,4 bagean kompatibilizer A dicumyl peroxide, 10 bagean kompatibilizer B sitrat asam, lan 40 bagean kaolin. Campur nganti 5 menit ing suhu kamar ing mixer dhuwur; (3) Tambah campuran sing dipikolehi menyang mesin sekrup kembar kanggo ekstrusi lan granulasi. Suhu saben zona mesin sekrup kembar yaiku: 150 ° C ing zona kaping pisanan, 160 ° C ing zona kaloro, 160 ° C ing zona katelu, lan patang zona 170 ℃, limang zona 170 ℃, enem -zona 175 ℃, pitung zona 180 ℃, wolung zona 180 ℃, sangang zona 180 ℃, sepuluh zona 175 ℃, endhas 175 ℃; kacepetan sekrup 200rpm, rasio dawa nganti diameter L / D = 44/1. Contone 4 (1) PLA (bobot rata-rata bobot molekul 200.000), PBAT (bobot rata-rata bobot molekul 125.000), lan pati kentang termoplastik dikeringake ing oven bledosan ing 80 ° C sajrone 10 jam, lan silika (1250 bolong) ditabuh ing 110 ° C. Pangatusan ing oven udakara 8 jam; (2) Banjur njupuk 20 bagean PLA, 80 bagean PBAT, 70 bagean pati kentang termoplastik, 1 bagean kompatibilizer A dicumyl peroksida, 8 bagean kompatibilizer B anhidrida maleik, 10 bagean Bagean silika dicampur ing mixer dhuwur ing suhu kamar 5 menit; (3) Campuran sing dipikolehi ditambahake ing mesin sekrup kembar kanggo ekstrusi lan granulasi. Suhu saben zona mesin sekrup kembar yaiku 150 ° C ing zona pertama, 160 ° C ing zona kaloro, lan 160 ° C ing zona katelu. 160 ℃, patang zona 170 ℃, limang zona 170 ℃, enem zona 175 ℃, pitung zona 180 ℃, wolung zona 180 ℃, sangang zona 180 ℃, sepuluh zona 175 ℃, endhas 175 ℃; kacepetan sekrup 200rpm, diameteripun dawa Rasio L / D = 44/1. Conto Komparatif 1 (1) PLA (bobot rata-rata bobot molekul 200,000), PBAT (bobot rata-rata bobot molekul 125.000), lan pati jagung termoplastik dik pepe suwene 10 jam ing oven jeblugan 80 ° C, lan bubuk talc (1250 bolong) yaiku diunekake ing 105 ° C. Pangatusan ing oven suwene 8 jam; (2) Banjur njupuk 90 bagean PLA, 10 bagean PBAT, 10 bagean pati jagung termoplastik, lan 2 bagean bubuk talcum ing mixer dhuwur lan campuran ing suhu ruangan suwene 5 menit; (3) Tambah campuran sing dipikolehi menyang mesin sekrup kembar ekstrusi, suhu saben zona mesin sekrup kembar yaiku: 150 ° C ing zona pertama, 160 ° C ing zona kaloro, 160 ° C ing zona katelu, 170 ° C ing zona kaping papat, 170 ° C ing zona kaping lima, 175 ° C ing zona enem, 180 ° C ing zona kaping pitu, lan 180 ° C ing wolung zona 180 ℃, sangang zona 180 ℃, sepuluh zona 175 ℃, endhas mesin 175 ℃; kacepetan sekrup 200rpm, rasio dawa nganti diameter L / D = 44/1. Sipat mekanik conto kasebut dites kaya ing ngisor iki: Tabel 1 Tabel 1 Tuladha Kinerja 1 Tuladha 2 Tuladha 3 Tuladha 4 Conto Bandhingan 1 Kekuwatan tarik / MPa5146283442 Elongasi nalika istirahat /% 9319534628712 Kaya sing bisa dideleng saka Tabel 1, sawise modifikasi Komposisine ora mung nduweni sifat mekanik sing apik, nanging uga nduweni keluwesan sing apik. Komposisi kasebut bisa langsung digunakake kanggo nyiyapake bahan kemasan lan barang-barang meja sing bisa pakai lan produk konsumen liyane kanggo nyuda polusi lingkungan. Contone 5 (1) PLA (bobot rata-rata bobot molekul 40.000), PBAT (bobot rata-rata bobot molekul 20.000), lan pati kentang termoplastik dikeringake ing oven bledosan 70 ° C suwene 6 jam, lan montmorillonite (1250 bolong) ditabuh nganti 120 ° C. Pangatusan ing oven udara suwene 5 jam; (2) Banjur njupuk 50 bagean PLA, 50 bagean PBAT, 30 bagean pati kentang termoplastik, 0,01 bagean kompatibilizer A dicumyl peroksida, 5 bagean kompatibilizer B asam sitrat, 1 bagean Montmorillonite dicampur ing mixer dhuwur ing suhu ruangan suwene 5 menit; (3) Campuran sing dipikolehi ditambahake ing mesin sekrup kembar kanggo ekstrusi lan granulasi. Suhu saben zona mesin sekrup kembar yaiku: 150 ° C ing zona pertama, 160 ° C ing zona kaloro, lan 160 ° C ing zona katelu. ℃, patang zona 170 ℃, limang zona 170 ℃, enem zona 175 ℃, pitung zona 180 ℃, wolung zona 180 ℃, sangang zona 180 ℃, sepuluh zona 175 ℃, endhas 175 ℃; kacepetan sekrup 200rpm, rasio diameter dawa L / D = 40/1. Contone 6 (1) PLA (bobot molekul rata-rata bobot 150.000), PBAT (bobot molekul rata-rata bobot 130.000), lan pati jagung termoplastik dikeringake ing oven bledosan 60 ° C suwene 18 jam, lan barium karbonat (1250 bolong ) diunekake ing 110 ° C. Garing ing oven 7 jam; (2) Banjur njupuk 40 bagean PLA, 60 bagean PBAT, 50 bagian pati kentang termoplastik, 0,8 bagean kompatibilizer A dicumyl peroksida, 6 bagean kompatibilizer B asam sitrat, 20 bagean Barium asam karbonat dicampur ing mixer dhuwur ing suhu ruangan nganti 5 menit; (3) Campuran sing dipikolehi ditambahake ing mesin sekrup kembar kanggo ekstrusi lan granulasi. Suhu saben zona mesin sekrup kembar yaiku: 150 ° C ing zona kaping pisanan, 160 ° C ing zona kaloro, 160 ° C ing zona katelu, Four zona 170 170, limang zona 170 ℃, enem -zona 175 ℃, pitung zona 180 ℃, wolung zona 180 ℃, sangang zona 180 ℃, sepuluh zona 175 ℃, endhas 175 ℃; kacepetan sekrup 200rpm, rasio dawa-nganti-diameter L / D = 50/1. Katrangan ing ndhuwur pawujudan yaiku kanggo penake iki.
Bidhang teknis

PLA PBAT biodegradable compounding machine8
PLA PBAT biodegradable compounding machine9
PLA PBAT biodegradable compounding machine11
PLA PBAT biodegradable compounding machine10

Tas kemasan sing bisa dibiji kanthi lengkap

Sawise produk digunakake, bisa biodegradable kanthi dikubur ing lemah nganti 180 dina.
• Beban nol kanggo lingkungan. Nggunakake bahan sacara biodegradable, sawise dikubur ing lemah nganti 180 dina, bisa diuripake dadi banyu lan karbon dioksida. Lemah kompos
Lemah sugih gizi.
• Nol kuwatir babagan kesehatan. Produk iki duwe bau wangi lan ora ngemot bahan-bahan sing mbebayani kanggo awak manungsa lan lingkungan.
• Gaya peregangan. Apa tas kasebut digawe duwur kanthi vertikal utawa horisontal, iku kuwat banget, lan kekuatan peregangan lan kapasitas momotan beban ana kaping pindho saka tas anyar tradisional
• Rasane nglukis. Bahan baku produk iki adhedhasar bio, sing nyuda katergantungan marang sumber minyak bumi, lan rasane kenthel lan kuwat.

Asam pollaktik bisa digawe macem-macem tas, kayata tas sampah sing rusak, tas kebutuhan saben dina sing rusak, tas belanja sing rusak, tas kemasan sing rusak, tas ekspres sing bisa rusak, lsp.

Apa tas kemasan sing rusak lan tas kemasan sing rusak?
Kantong kemasan sing rusak bisa uga dirusak, nanging degradasi bisa dipérang dadi "rusak" lan "rusak kabeh".
Degradasi parsial nuduhake plastik sing ditambah karo bahan tambahan (kayata pati, pati modifikasi utawa selulosa liyane, fotosensiter, biodegradants, lan liya-liyane) sajrone proses produksi kanggo nyuda stabilitas lan luwih gampang mudhun ing lingkungan alam.

Total degradasi tegese kabeh produk plastik mudhun dadi banyu lan karbon dioksida. Bahan baku utama bahan sing rusak kabeh iki diproses (jagung, singkong, lsp) dadi asam laktat, yaiku PLA. Asam Polylactic (PLA) minangka jinis bahan biodegradasi adhedhasar biologis lan anyar. Bahan baku pati saccharified kanggo njupuk glukosa, sing banjur difermentasi dening glukosa lan galur tartamtu kanggo ngasilake asam laktat kanthi kemurnian tinggi, lan banjur bobot molekul tartamtu disintesis dening sintesis kimia. Asam polilaktik. Wis biodegradabilitas sing apik. Sawise digunakake, bisa rampung degradasi dening mikroorganisme ing alam tartamtu. Pungkasane bakal ngasilake karbon dioksida lan banyu tanpa ngrusak lingkungane. Iki migunani banget kanggo perlindungan lingkungan lan diakoni minangka bahan sing ramah lingkungan. Saiki, bahan utama bio saka kemasan kemasan sing rusak kabeh kalebu PLA + PBAT, sing bisa diurai kabeh dadi banyu lan karbon dioksida ing 3-6 wulan kanthi kondhisi kompos (60-70 derajat), sing lingkungan banget grapyak

Napa nambah PBAT Shenzhen Jiuxinda ing kene kanggo ngandhani manawa PBAT minangka kopolimer asam adipat, 1,4-butanediol, lan asam terephthalic. Iki minangka alifatik-aromatik sintesis kimia sing bisa dadi biodegradable banget. Polimer klompok, PBAT nduweni keluwesan sing apik banget lan bisa digunakake kanggo ekstrusi film, proses niup, lapisan ekstrusi lan proses cetakan liyane. Tujuan campuran PLA lan PBAT yaiku kanggo nambah ketahanan, biodegradasi, lan proses pemrosesan cetakan PLA. PLA lan PBAT ora kompatibel, mula milih kompatibilizer sing cocog bisa nggedhekake kinerja PLA.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori