page-banner

produk

Garis profil

katrangan cekak:

Mesin kasebut digunakake kanggo ngasilake produk dekorasi WPC, sing akeh digunakake ing lapangan dekorasi omah lan umum, tanpa polusi, umur dawa, insulasi panas, anti-geni, gampang diresiki lan dirawat, gampang diganti lan didaur ulang.


Detail Produk

Tag Produk

Jalur Ekstrusi Panel Dinding PVC

Mesin kasebut digunakake kanggo ngasilake produk dekorasi WPC, sing akeh digunakake ing lapangan dekorasi omah lan umum, tanpa polusi, umur dawa, insulasi panas, anti-geni, gampang diresiki lan dirawat, gampang diganti lan didaur ulang.
Bisa dadi bahan dekorasi berkualitas tinggi kanggo plafon, bingkai lawang, bingkai jendela, bukti swara lan insulasi panas.

profile line4
profile line5

Parameter teknis

Jinis extruder

SJZ51 / 105

SJZ65 / 132

SJZ80 / 156

Jembar produksi (mm)

180

300/400

600

Tenaga motor (kw)

22

37

55

Jinis

YF180

YF300 / 400

YF600

Output(kg / h)

80-100

150-200

3O0Y00

Banyu adhem (m3 / h)

6

7

8

Udara kompresor (m3 / mnt)

0,6

0,6

0,6

Pintu Extrusion profil lawang PVC

profile line6
profile line7

Properti lan kaluwihan
Baris iki nduweni plasticisasi stabil, output dhuwur, gaya sheering kurang, layanan umur dawa lan kaluwihan liyane. Baris produksi kalebu sistem kontrol, extruder sekrup kembar kerucut utawa extruder sekrup kembar paralel, mati ekstrusi, unit kalibrasi, unit pengangkut, mesin tutup film lan stacker. Extruder dilengkapi frekuensi variabel AC utawa drive kacepetan DC, kontrol suhu impor. Pompa unit kalibrasi lan jupuk reducer unit minangka produk merek terkenal. Sawise ngganti die lan sekrup lan laras kanthi sederhana, bisa uga ngasilake profil busa, efek kasebut bisa luwih apik tinimbang extruder sekrup tunggal.

Parameter teknis

Jinis extruder

SJZ55 / 110

SJZ65 / 132

SJZ80 / 156

Kacepetan sekrup (rpm)

34.7

34.7

34.7

Tenaga motor (kw)

22

37/30

55

Hasil (kg / jam)

100/150

180/250

300/400

Dhuwur tengah (mm)

1050

1050

1050

Bobot net (kg)

3500

4000

5000

Jalur Ekstrusi Profil Kayu-Plastik PE

Lantai Kayu-Plastik WPC (PE&PP) yaiku bahan komposit kayu-plastik sing lengkap ing campuran peralatan, wiwit dolanan, produk ekstrusi, campuran bahan baku ing formula tartamtu, mbentuk partikel plastik-plastik ing tengah, lan banjur meres produk metu. Lan saiki, cara rong langkah digunakake saiki, aplikasi granulasi extruder dual-cone utawa extruder umume luwih akeh, lan banjur ekstrusi extruder sekrup tunggal utawa siji, utamane digunakake ing lantai njero ruangan utawa ruangan, tray, kayata produk ekstrusi plastik WPC (PE&PP).

profile line9
profile line10

Garis ekstrusi lawang kothong plastik WPC

profile line11

Garis produksi bisa ngasilake lawang plastik plastik kayu jembar antara 600 lan 1200. Piranti kasebut duwe extruder sekrup kembar kerucut SJZ92 / 188, kalibrasi, unit aula, pemotong, kayata stacker, target peralatan canggih, uga diproduksi, piranti kontrol listrik utama yaiku merek global sing kondhang, desain sistem ekstrusi nyipta teknisi negara manca ing jalur iki, lan nduweni ketergantungan lan keandelan banget. Skema liyane duwe rong jinis: nyedhiyakake kanggo adat sing milih : YF1000 lan YF1250.

profile line12

Parameter teknis

Model

YF800

YF1000

YF1250

Jembar produksi (mm)

800

1000

1250

Model extruder

SJZ80 / 156

SJZ92 / 188

SJZ92 / 188

Jinis

YF180

YF300 / 400

YF600

Daya ekstruder (kw)

80-100

150-200

3O0Y00

Maksimum kapasitas ekstrusi (kg / jam)

55

132

132

Maksimum kapasitas ekstrusi (kg / jam)

250-350

400-600

400-600

Banyu adhem (m3 / h)

15

15

15

Udara kompresor (m3 / mnt)

0,8

1

1

PVC.PP. PE. PC.ABS Line Profil Ekstrusi Cilik

Kanthi nggunakake teknologi canggih asing lan domestik, kita sukses nggawe garis ekstrusi profil cilik. Baris iki kasusun saka Extruder Screw Tunggal, Tabel Kalibrasi Vakum, Unit Haul-off, Cutter lan Stacker, fitur garis produksi saka plastisitas sing apik, kapasitas output dhuwur, konsumsi daya sithik lan liya-liyane. Kecepatan ekstruder utama sing dikontrol dening inverter AC impor, lan kontrol suhu dening meter suhu OMRON Jepang, pompa vakum lan pereduksi gir traksi saka peralatan streaming kabeh produk sing apik, lan uga gampang dijaga. 

profile line16
profile line17

Parameter teknis

Model

YF50

YF108

YF180

YF240

YF300

Jembar produksi (mm)

50

108

180

240

300

Model extruder

JWS45

JWS 50

JWS 65

JWS 90

JWS 120

duweke (kw)

15/11

22 / 18.5

30/22

55/45

90/75

Banyu adhem (m3 / h)

4

4

5

7

7

Udara kompresor (m3 / mnt)

0,5

0,6

0,6

0,6

0,6

Jalur Ekstrusi Profil Strip.TPU.TPE Sealing

profile line18

Mesin kasebut digunakake kanggo ngasilake bahan panyegelan bahan PVC, TPU, TPE lsp, fitur output dhuwur, ekstrusi stabil, konsumsi daya sing kurang. Ngadaptasi inverter sing misuwur, SIEMENS PLC lan layar, gampang operasi lan perawatan.

Parameter teknis

Model extruder

JWS45 / 25

JWS65 / 25

Tenaga motor (kw)

7.5

18.5

Output (kg / h)

15-25

40-60

Banyu adhem (m3 / h)

3

4

Udara kompresor (m3 / mnt)

0,6

0,6

profile line19

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita