page-banner

produk

Line Daur-ulang

  • Pelletizing line

    Baris peletisasi

    Mesin peletis iki duwe desain sekrup khusus lan konfigurasi sing beda, cocog kanggo daur ulang PP, PE, PS, ABS, PC, lan sapiturute. Gir gir torsi dhuwur sing dirancang kanggo fungsi swara lan operasi sing stabil. 

  • Shredder and crusher

    Shredder lan crusher

    Shredder JWSSG bisa ngrusak pipa PE, PP, PVC kanthi dia.1200mm, dawa pipa 3-6m bisa dirusak langsung tanpa nglereni, lan kacepetan puter alon lan stabil.