page-banner

produk

Mesin Spinning

katrangan cekak:

Cocog kanggo muter langsung nyawiji utawa Kripik Virgin utawa Kripik botol kanggo ngasilake benang PET-FDY.


Detail Produk

Tag Produk

PET / PA6 / Mesin Puter Kecepatan Tinggi POY

Aplikasi A
Mesin iki biasane digunakake kanggo muter 30-330dtex polyester POY.
Ngadopsi sekrup pin tipe LTM, CPF nyawiji terus-terusan digawe ing njero omah, saéngga bisa nambah umur layanan paket muter.
Kasedhiya paket muter persegi dowo sing dipasang ing ndhuwur lan ndhuwur sing dipasang ing ngisor lan kasedhiya.
Pompa putar planet sing unik lan pompa minyak finish kanthi terpisah.
Evo lan salib sistem quench kanthi kacepetan mili sing padha lan stabil.
Konverter lan komponen impor sing dikontrol kanthi individu.
GR imbuhan anyar, inverter lan komponen sing diimpor.

Aplikasi B
Mesin iki biasane digunakake kanggo muter Kripik PA6 lan PA66.

Fitur utama
Nganggo jinis bi-logam, laras lan desain manifold khusus.
Sinar putaran hemat energi, dilengkapi silinder tekanan tinggi sing dipasang ing ngisor.
Pompa putar planet sing unik lan pompa minyak finish kanthi terpisah. Kanthi suktivis udara sing dirancang kanthi apik kanggo monomer.
Kamar quenching ngarep sing seragam lan piranti tambahan minyak nozel sing unik.
Dilengkapi nduwurke tumpukan tliti lan nduwurke tumpukan otomatis kanthi kacepetan dhuwur, sukses doffing, bentuk benang tanpa wates, lan fungsi santai sing apik.

Spinning Machine5

Peralatan Botol Serpihan Botol PET

Spinning Machine6

Cocog kanggo ketel reaksi lan flakes botol lt Spinning kanggo Recycle PET POY.

Fitur teknis
■ Sekrup & tong minyak sing dirancang khusus kanggo PET botol daur ulang (serpih). CPF tahap kaping pindho kanthi pump boost, supaya tekanan bisa nyawiji stabil lan kinerja apik.
■ Balok putar sing dirancang kanggo PET daur ulang botol, ngirit energi lan kualitas dhuwur.
■ Paket spin sing dirancang anyar kanggo PET botol Recycle. Khusus kanggo sistem quenching kanggo PET botol daur ulang, supaya hawa bisa luwih apik, lan supaya katun benang luwih becik.

Mesin Spinning Kecepatan Tinggi PET / PA6 / Composed FDY

Cocog kanggo muter langsung nyawiji utawa Kripik Virgin utawa Kripik botol kanggo ngasilake benang PET-FDY.

Fitur utama
■ Sistem kamar quenching sing seragam lan stabil, supaya luwih apik ing benang.
■ Sistem semprotan rampung kanggo mikrofilamen super lan sistem pakan roda minyak universal.
■ Inverter presisi tinggi sing diimpor dilengkapi RKC presisi tinggi kanthi setting, kontrol suhu, ngawasi lan fungsi rekaman.
■ Dilengkapi karo seri JW nduwurke tumpukan lan winder otomatis sing diprodhuksi dening Shanghai Jwell Chemical Fiber Machinary Co., Ltd. kanthi sukses doffing, bentuk benang sing apik, lan fungsi sing gampang dienggo santai.

Garis Spinning Karpet BCF

Fitur Utama
■ Nggunakake PA6, PET lan PP minangka bahan baku, mesin kasebut nggunakake proses muter, nyusun lan deformasi siji-langkah kanggo ngasilake benang BCF; Bahan baku PP bisa ditambahake bahan daur ulang, nyuda biaya. Lan bahan baku PET bisa digunakake ing serpihan botol 100%. 
■ Nggunakake kombinasi Spinning, Drawing, Winding lan peralatan modular liyane, bisa ngasilake monochrome, benang karpet; Ngadopsi sistem mactching warna bobot kanggo nyawiji warna benang orinal. 
■ Nggunakake sekrup, laras, desain proses khusus, cocog kanggo produksi macem-macem polimer. 
■ Paket puteran sing ditambahi khusus digunakake kanggo mesthekake distribusi seragam putaran nyawiji lan lancar. 
■ Sisih tambahan rotary khusus digunakake kanggo nambah stabilitas benang BCF. 
■ Sistem sedhot monomer sing dirancang khusus bisa ngeculake oligomer lan laktam. 
■ Jinis piranti ganti jinis nozel anyar, lan drum pendingin sing dioptimalake ing antarane koordinasi, kanggo njamin bentuk curl sing apik. 
■ Dompet panas nggunakake motor sinkron, pemanasan frekuensi dhuwur, pemancar kontrol suhu sing diimpor, kanggo mesthekake suhu sing padha karo emas panas. 
■ Kanthi sistem winder otomatis, ketegangan benang tetep, kanthi transfer sing apik, bentuk benang apik banget.

PP-FDY Spinning Line

Mesin muter benang PET / PA6 / Mono
■ Digunakake ing lapangan yarm sipil kanthi intensitas tinggi, nomer flory antara 20 nganti 40 d.
■ Proses bisa dipilih dening pelanggan, Saka benang Ibu dipisah dadi benang mono utawa langsung digawe benang mono.
■ Winder sing padha bisa ngasilake 4 ujung, 6 ujung lan 8 ujung.

Mesin muter POY / FDY
■ Kita bisa nyediakake mesin kompak, nomer filamen saka 200D- -3000D.
■ Mesin jenis iki bisa nggunakake proteksi meterial, ekonomi lan lingkungan daur ulang, hemat energi lan efisiensi tinggi.
■ Desain kontrol ing siji layar demek, lan siji tombol kanggo nggawe kontrak kanthi gampang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita